Marcel Ciolacu, întâlnire cu PS Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei. „Vom lucra pentru păstrarea limbii române şi a valorilor creştine peste tot în lume”

Marcel Ciolacu s-a întâlnit, vineri, cu Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei. Premierul României a postat o fotografie pe reţelele cociale şi un mesaj legat de lupta pentru păstrarea limbii române și a valorilor creștine în diaspora.

01 mart. 2024, 19:51
Marcel Ciolacu, întâlnire cu PS Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei. „Vom lucra pentru păstrarea limbii române şi a valorilor creştine peste tot în lume”
Marcel Ciolacu, întâlnire cu PS Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei. "Vom lucra pentru păstrarea limbii române şi a valorilor creştine peste tot în lume"

Marcel Ciolacu, întâlnire cu PS Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei. În postarea de pe pagina sa de Facebook, premierul Marcel Ciolacu a împărtășit o fotografie în care este surprins alături de Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei. În mesajul său, premierul subliniază importanța tradițiilor și valorilor pentru comunitatea românească din afara țării. Premierul şi-a exprimat determinarea de a lucra împreună cu reprezentanții Bisericii Ortodoxe pentru păstrarea limbii române și a valorilor creștine în diaspora.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre întâlnirea cu Pariarhul Daniel: „Un prilej deosebit de a reafirma importanța consolidării parteneriatului cu Biserica”

„Întâlnirea cu Preasfinția Sa, Episcopul Siluan Șpan mi-a arătat încă o dată cât de importante sunt tradițiile și valorile pentru românii din afara țării. Alături de reprezentanții Bisericii Ortodoxe, vom lucra pentru păstrarea limbii române și a valorilor creștine peste tot în lume”, este mesajul transmis de Marcel Ciolacu.