Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu premierul Vietnamului, la Palatul Victoria! Imagini de la ceremonia de semnare a unor documente bilaterale între România și Vietnam

Premierul Marcel Ciolacu l-a primit luni, la Palatul Victoria, pe Premierul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh, aflat în vizită oficială la București, cu onoruri militare.

22 ian. 2024, 11:55

Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu premierul Vietnamului, la Palatul Victoria! La finalul ceremoniei de primire, cei doi înalţi oficiali au avut o întrevedere tete-a-tete, urmată de o întâlnire, în plen, a celor două delegaţii oficiale.

Citește și Rareș Bogdan aruncă bomba despre protestele fermierilor! „Nu avea de ce să intervină Iohannis. Merituosul Guvern se descurcă”

Marcel Ciolacu, întâlnire de gradul zero cu premierul Vietnamului, la Palatul Victoria!

Cei doi şefi de guvern au participat la o ceremonie de semnare a unor documente bilaterale şi sunt așteptați să susţină declaraţii de presă comune.

Ulterior, premierul Marcel Ciolacu și omologul său vor lua parte la Forumul Economic România-Vietnam, eveniment organizat la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Potrivit programului anunțat, prim-ministrul României va oferi şi un dejun oficial în onoarea omologului din Vietnam.

În cursul după-amiezii, premierul vietnamez va fi primit şi de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Premierul vietnamez Pham Minh Chinh se află într-o vizită oficială în România şi va participa la Forumul Economic România-Vietnam de la Camera de Comerţ şi Industrie a României, urmând să fie semnate mai multe documente puse în cadru de un memorandum de cooperare economică şi culturală.

Citește și Sondajul care aruncă în aer clasa politică de la noi. Ce procente au, de fapt, PSD, PNL şi AUR pentru alegerile din 2024