Marcel Ciolacu: „Ioana Mihăilă trebuie retrasă, înainte de audierile din comisii. Este unul dintre marii vinovaţi pentru tragedia în care ne aflăm”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj, în ziua audierilor miniştrilor propuşi de Dacian Cioloş, că Ioana Mihăilă ar trebui retrasă fără să mai fie audiată, pentru că este printre principalii vinovaţi pentru situaţia gravă în care se află România din pricina valului 4 al pandemiei de Covid.

19 oct. 2021, 17:07
Marcel Ciolacu: „Ioana Mihăilă trebuie retrasă, înainte de audierile din comisii. Este unul dintre marii vinovaţi pentru tragedia în care ne aflăm”

Marcel Ciolacu o acuză pe Ioana Mihăilă, ministrul propus al Sănătăţii, că este vinovată pentru situaţia în care România se află, pentru că în mandatul anterior, din guvernul Cîţu, nu a luat nicio măsură pentru a pregăti al patrulea val al pandemiei de Covid.

„Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Asta, dacă Cioloș și USR mai au vreun dram de bun-simț!

NU poți propune la Sănătate aceeași persoană care, din iulie până în septembrie, a ignorat avertizările repetate de la specialiștii din țară, instituții europene și chiar de la OMS privind dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă!

Marcel Ciolacu: „A veni Ioana Mihăilă la Sănătate este cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor”

Mandatul lui Mihăilă este cronica unui DOLIU NAȚIONAL: ZERO testare extinsă, ZERO achiziții de medicamente anti-COVID și, mai ales, ZERO resurse pentru a pregăti spitalele de noul val al pandemiei!

A veni la Sănătate – în ziua cu peste 570 de morți! – cu unul dintre marii vinovați pentru tragedia în care ne aflăm, reprezintă cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Dacian Cioloş a luat foc după valul de avize negative din Parlament. „Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși de USR”