Ciolacu susţine că România se împrumută cu 1000 de euro pe secundă. „Iohannis vindea iluzii, dar Orban şi Cîţu îngropaseră economia”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, lansează acuzaţii grave la adresa Guvernului PNL. Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că premierul Ludovic Orban şi ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, au îngropat deja economia României.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 16:57
Ciolacu susţine că România se împrumută cu 1000 de euro pe secundă. „Iohannis vindea iluzii, dar Orban şi Cîţu îngropaseră economia”

„Iohannis vindea țării iluzii de pe terenul de golf, dar în realitate, Orban și Cîțu îngropaseră economia. Ei s-au îmbogățit pe trei vieți, noi vom plăti trei generații!”, a scris Marcel  Ciolacu pe pagina de Facebook.

De asemenea, liderul interimar al PSD spune că românii plătesc cea mai mare factură a incompetenței din istoria modernă a acestui stat.

Ciolacu, după ce deputaţi PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au făcut scandal într-o şaormerie din Bucureşti: „Să aflăm adevărul”

Ciolacu, despre cât îi costă pe români guvernarea PNL

  • 18 miliarde de euro imprumuturi, ne îndatorăm cu 1000 euro/secundă;
  • 2.5 miliarde de euro investiții străine dispărute;
  • 2 miliarde euro minus în rezerva BNR în primele 2 luni de guvernare, pentru calmarea exploziei cursului valutar după declarațiile iresponsabile ale lui Cîțu;
  • 12 miliarde euro deficit bugetar în perioada noiembrie 2019 – mai 2020;
  • 57 miliarde euro pierderi la cifra de afaceri a companiilor locale, de la instituirea stării de urgență pâna azi.

„Liberalii promit investiții fantasmagorice, 100 de miliarde de euro pe 10 ani, dar românii pierd pe mâna lor minim 70 de miliarde în doar 7 luni. Proastă afacere a mai făcut țara cu Iohannis și “Guvernul Meu”!”, a conchis Ciolacu.

Robert Negoiţă: „Nu cred în şansele lui Ciolacu. Văd căpuşe, hiene cu dinţi rânjiţi”


loading...