Marcel Ciolacu l-a desfiinţat pe Cristian Ghinea pe Facebook: „Stai liniștit. Tu cheltuiește liniștit cei 5 mii de euro/lună bani publici de la USR, că ne ocupăm noi de PNRR”

Liderul PSD Marcel Ciolacu și fostul ministru USR al fondurilor europene, Cristian Ghinea, au schimbat joi mesaje critice pe contul de Facebook al social-democraților.

06 apr. 2023, 21:40
Marcel Ciolacu l-a desfiinţat pe Cristian Ghinea pe Facebook: „Stai liniștit. Tu cheltuiește liniștit cei 5 mii de euro/lună bani publici de la USR, că ne ocupăm noi de PNRR”

Marcel Ciolacu și Cristian Ghinea s-au atacat în comentarii pe Facebook. „Acesta este PNRR, oameni buni! Autostrada Moldovei se face cu bani europeni și cu un constructor român! Astăzi au fost așternuți primii kilometri de asfalt la Râmnicu-Sărat, între două tronsoane ale Autostrăzii Buzău -Focșani. Îl felicit pe ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu deoarece a impulsionat tot ce ține de proceduri și de statul român, astfel încât #Moldova să aibă o autostradă, după 30 de ani! Oricât ar scânci useriștii în pumni, #PNRR merge înainte așa cum ne-am propus! Construim autostrăzi și facem reforme! Între timp, USR să dea înapoi miliardul de euro furat cu vaccinuri inutile!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Grindeanu și Ciolacu, vizită pe șantierul tronsonului 3 al Autostrăzii Moldovei: ”Vrem ca anul acesta să dăm în folosință minim 100 de kilometri de drum expres sau autostradă”
Ghinea i-a comentat că este meritul USR: „Cu plăcere, Marcele! Nu a fost ușor să intre in PNRR, dar am muncit. Iar Moldova merită autostradă. Acum taie pensiile speciale și nu mai furați din companiile de stat. Altfel nu aveți bani să o terminați. La muncă!”, a scris fostul ministru USR.

Sondaj intern al PNL: PSD scade sub 30%, iar AUR și USR au câștigat procente. Ce scor au reușit liberalii
În replică, Marcel Ciolacu i-a răspuns: „Stai liniștit, Cristian. Tu cheltuiește liniștit cei 5 mii de euro/ lună bani publici de la USR, că ne ocupăm noi de PNRR. Suntem ok, după cum se vede. Și da, dați înapoi miliardul de euro pe vaccinuri! Repede!”.