Marcel Ciolacu, la masă cu Mihai Tudose şi Lucian Romaşcanu. Liderul PSD a plătit amenda

Marcel Ciolacu a plătit amenda, după ce a fost surprins în timp ce lua masa într-un restaurant din Buzău împreună cu mai multe persoane, printre care şi Mihai Tudose şi Lucian Romaşcanu. 

RomaniaTV.net
26 oct. 2020, 12:06
Marcel Ciolacu, la masă cu Mihai Tudose şi Lucian Romaşcanu. Liderul PSD a plătit amenda

Marcel Ciolacu a plătit o amendă în valoare de 1.250 de lei, după ce a fost surprins la un restaurant din Buzău împreună cu mai multe persoane. Preşedintele PSD a acuzat că Guvernul Orban se foloseşte Poliţia pentru scopuri politice.

„În fapt, lucrurile stau aşa: judeţul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măştii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulţi colegi la masă cu noi. Ştiu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar şi pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineaţă poliţiei toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toţi”, a mai scris social-democratul pe reţeaua de socializare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, comisarul Georgian Drăgan, a declarat că poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi cu privire la prezenţa mai multor persoane într-un restaurant din Sărata Monteoru, printre care şi preşedintele Camerei Deputaţilor.

Potrivit acestuia, poliţiştii care au ajuns la restaurant au găsit 6 persoane, 3 în interior şi 3 în exteriorul locaţiei, iar ulterior au fost identificate şi amendate toate persoanele participante.

„3 dintre cele 6 persoane erau reprezentanţi ai operatorului economic şi s-a constatat că aceştia nu purtau mască de protecţie, în locurile în care acest lucru era obligatoriu, astfel că au fost sancţionate contravenţional. Ulterior, au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spaţiul public, acestea fiind sancţionate contravenţional, pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

În imaginile publicate de presa locală din Buzău, alături de Marcel Ciolacu, la masă sunt şi fostul premier Mihai Tudose şi Lucian Romaşcanu.

Citeşte şi Eugen Tomac, despre PSD-iştii fotografiaţi la restaurant în Buzău: PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache