Marcel Ciolacu, la România TV: „Ministrul Vela a trimis Poliţia să păzească interlopii şi să le împartă măşti”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, vineri, la România TV, că Guvernul PNL, în frunte cu premierul Ludovic Orban, nu mai are nicio credibilitate, iar cazul morţii interlopului Emi Pian este unul "foarte grav". Mai mult, preşedintele Camerei Deputaţilor l-a acuzat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, că a trimis Poliţia să păzească interlopii.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 16:43
Marcel Ciolacu, la România TV: „Ministrul Vela a trimis Poliţia să păzească interlopii şi să le împartă măşti”

În cadrul emisiunii „Newsline” prezentată de Cristina Şincai, Marcel Ciolacu a afirmat că „acest Guvern, în frunte cu premierul, nu mai are nicio credibilitate. Românii nu ascultă nicio recomandare medicală”.

„Vedem că ministrul Vela a trimis poliţia să păzească interlopii şi să le împartă măşti. Ei trimit la interlopi să le dea măşti gratuit, în loc să acţioneze şi să aplice legea”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Ciolacu acuză membri ai Guvernului că acţionează precum cămătarii. „Vorbim de un grup infracţional organizat”

„Nu mai vorbesc despre domnul Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, care ameninţă pe un sistem precum al cămătarilor să şantajeze primarii să treacă la PNL. 

Vorbim aici de infracţiuni, de oameni din Guvern, respectiv domnul Barbu. Strânge primari, merge cu ei la premier, merge cu ei la domnul ministru Grindă, ministrul Dezvolvării, şi le promite proiecte. Nu s-a întâmplat asta niciodată!”, a spus liderul interimar al PSD.

Ciolacu: Ministrul Finanţelor vorbeşte de „explozie economică”, premierul ameninţă cu sistarea alocaţiilor şi pensiilor

Marcel Ciolacu a afirmat că e vorba despre un „grup infracţional organizat” la Guvern.

„Vorbim aici de un grup infracţional organizat. E dirigat de secretarul general adjunct al Guvernului şi de ministrul Grindă. Avem delcaraţii de la primari în acest sens pe care le vom depune anexă la plângerea penală”, a menţionat Ciolacu. 

Sorin Grindeanu revine în politică. Fostul premier candidează la Congresul PSD în echipa lui Marcel Ciolacu