Marcel Ciolacu merge din nou la spital, după ce a leşinat la conferinţa de presă. Reacţia PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se reîntoarce marți la spital, dar surse social-democrate susţin că nu sunt motive de îngrijorare.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 08:58
Marcel Ciolacu merge din nou la spital, după ce a leşinat la conferinţa de presă. Reacţia PSD

Marcel Ciolacu, din nou la spital. „Nu e vorba că Marcel (Ciolacu – n.r.) nu se simte bine. Este doar un control de rutină, să vadă dacă evoluţia este bună şi dacă parametrii sunt în regulă”, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea PSD.

Lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău, duminică, în timpul unei conferinţe de presă şi aproape a leşinat. El a mers la spital fără să mai aştepte ambulanţa. În urma testului pentru COVID-19, rezultatul a fost negativ.

Ulterior, medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” au anunţat că liderul PSD a avut o cădere de calciu.

Preşedintele interimar al PSD a anunţat duminică, la câteva ore după incident, că se simte bine şi este gata să revină la muncă.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.
Mă întorc la treabă!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Totuşi, din informaţiile difuzate de România TV, preşedintele Camerei Deputaţilor şi-a luat luni o zi liberă în care să se odihnească, mai ales că este foarte posibil ca episodul de duminică să fi fost provocat de stres şi oboseală.

Citeşte şi: Legea privind starea de alertă, pe ordinea de zi a şedinţei Senatului de marţi


loading...