Marcel Ciolacu, mesaj pentru pensionari: „Traversăm o perioadă grea, dar prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați”

De Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, Marcel Ciolacu i-a asigurat pe pensionarii din România că vor fi protejaţi în faţa numeroaselor crize cu care ne confruntăm.

01 oct. 2022, 10:32
Marcel Ciolacu, mesaj pentru pensionari: „Traversăm o perioadă grea, dar prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați”
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, mesaj pentru pensionari de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Acesta le-a transmis seniorilor de ziua lor că prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că aceştia nu vor fi uitați și că interesele lor vor fi corect reprezentate în continuare în actul de guvernare.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru pensionari de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice

Citește și FOTO: Cine va prelua postul de președinte al PSD, după Marcel Ciolacu. Liderul social-democrat a făcut anunțul

„Vârstnicii reprezintă o valoare a societății care poate contribui semnificativ la procesul de dezvoltare. Asta subliniază Rezoluția ONU prin care data de 1 Octombrie a fost desemnată ca Zi Internațională a Persoanelor Vârstnice.

Dacă generațiile tinere au meritul de a promova schimbarea și progresul societății, generația seniorilor are cu certitudine rolul de a conserva și de a perpetua valorile fundamentale ale unei națiuni, adică cele mai importante repere sociale și morale ale noastre. Cele două categorii nu se concurează, ci se completează.

PSD are o legătură puternică cu seniorii României. Și tocmai de aceea, protejarea lor în fața crizelor multiple pe care le traversăm a reprezentat unul dintre cele mai puternice argumente pentru intrarea PSD la guvernare. Fiecare pachet de măsuri promovat de PSD a conținut măsuri dedicate acestei categorii, pe lângă programele de susținere a economiei naționale și de protejare a locurilor de muncă.

Traversăm o perioadă grea, dar prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că seniorii României nu vor fi uitați și că interesele lor vor fi corect reprezentate în continuare în actul de guvernare.

La mulți ani tuturor seniorilor României!”, a transmis liderul PSD pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Declaraţie incendiară a lui Marcel Ciolacu: „Nu am fost niciodată mai aproape de Al Treilea Război Mondial”