Marcel Ciolacu, nemilos cu USR pentru că vrea să conteste bugetul la CCR. „Românii nu se hrănesc cu pancarte și postări pe rețele de socializare! BIG DISLIKE”

Preşedintele PSD a criticat în termeni duri planul USR de a contesta la Curtea Constituţională bugetul de stat pe 2022, spunând că acest lucru duce la "amânarea nepermis de mult a măsurilor de sprijin pentru oameni".

23 dec. 2021, 19:55
Marcel Ciolacu, nemilos cu USR pentru că vrea să conteste bugetul la CCR. „Românii nu se hrănesc cu pancarte și postări pe rețele de socializare! BIG DISLIKE”

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, susţine că legea bugetului pentru anul 2022 este instrumentul prin care va fi oprită prăbuşirea economiei.

„Astăzi a fost adoptat bugetul consolidat pentru anul 2022! Este un buget care respectă angajamentele făcute românilor! Este instrumentul cheie prin care vom opri prăbușirea economiei!

517 miliarde lei sunt cheltuieli pentru români și companiile ce produc aici, în România: pentru puterea de cumpărare, salarii, pensii, alocații, investiții, locurile de muncă și pentru a ne lupta cu pandemia.
O construcție care duce la îndeplinire țintele asumate de România în fața Comisiei Europene și instituțiilor financiare internaționale.

P.S. Pentru nerușinații de la USR care atacă la CCR bugetul le transmit că orice întârziere se traduce în amânarea nepermis de mult a măsurilor de sprijin pentru oameni! Românii nu se hrănesc cu pancarte și postări pe rețele de socializare! BIG DISLIKE- ca să înțelegeți mesajul!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă dă de pământ cu Florin Cîţu. „Ești ultimul om care poți să vorbești, drogatule!” VIDEO

Plenul reunit al Parlamentului a finalizat joi discuţiile pe marginea proiectului bugetului de stat şi celui al asigurărilor sociale de stat pe 2022. Joi, Bugetul de stat pe 2022 a fost adoptat. De asemenea, a fost votat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2022.

Bugetul de stat pentru 2022 a fost adoptat cu 294 voturi „pentru” şi 12 „împotrivă”. De asemenea, proiectul bugetului asigurărilor sociale de stat a întrunit 291 voturi „pentru” şi 119 „împotrivă”.

Proiectul bugetului de stat pentru 2022 şi cel al asigurărilor sociale de stat pentru anul viitor vor fi trimise preşedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.

Citeşte şi: Anca Dragu a folosit angajaţii Senatului, maşinile şi salonul oficial pentru familie şi prieteni. Reacţia uluitoare a senatoarei USR