Marcel Ciolacu: Nu era deajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîţu a ţepuit şi o bancă americană

Preşedintele PSD le aminteşte celor de la USR-PLUS că sunt iniţiatorii proiectului "Fără penali în funcţii publice".

16 aug. 2021, 14:36
Marcel Ciolacu: Nu era deajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîţu a ţepuit şi o bancă americană

Marcel Ciolacu îl atacă din nou pe Florin Cîţu. Informaţiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîţu sunt de o gravitate fără precedent, transmite liderul PSD: „Nu era îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîţu a ţepuit şi o bancă americană”.

„Informaţiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîţu sunt de o gravitate fără precedent! Nu era de îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîţu a ţepuit şi o bancă americană! Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri şi ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generaţii întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!? Mă întreb cum mai poate fi de încredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?”, reacţioneacă Marcel Ciolacu.

PSD cere Guvernului să spună cât a cheltuit pe vaccinurile anti-COVID-19
Liderul PSD întreabă „cum vor sta astăzi, la aceeaşi masă, 2 Dosare Cîţu şi Fără Penali în Funcţie Barna”.

„Mă întreb cum vor sta astăzi, la aceeaşi masă, 2 Dosare Cîţu şi Fără Penali în Funcţie Barna?! Aşa cum a ţepuit o bancă americană şi a dispărut, Florin Cîţu ţepuieşte astăzi toţi românii prin datorii record făcute în numele lor (50% din PIB), înainte să dispară…din nou”, conchide social-democratul pe Facebook.

EXPLOZIV Dacian Cioloş şi Vlad Voiculescu vor ieşirea USR-PLUS de la guvernare

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, vineri, că adevărul se află întotdeauna, iar onoarea aparţine doar adevăraţilor bărbaţi de stat. ”Cîţu cel cu «ochii injectaţi şi umezi» ar fi trebuit să-şi dea deja demisia, iar Iohannis să iasă odată şi să-şi ceară scuze românilor”, susţinea  Marcel Ciolacu.

Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent!Nu era…

Posted by Marcel Ciolacu on Monday, August 16, 2021

Şi liderul PNL Ludovic Orban îi solicită lui Florin Cîţu să le ceară scuze cetăţenilor români că nu a avut ”curajul şi onestitatea” de a-i informa în legătură cu incidentul din SUA, când a fosînchis pentur două zile din cauză că a condus sub influenţa alcoolului. De asemenea, liderul liberal consideră că premierul Cîţi are trebui să-i prezinte şi lui scuze pentru că nui-a mărturisit niciodată că ”a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului”.