Marcel Ciolacu nu mai are milă: „Clotilde Armand are o atitudine de ”noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă. A făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri”

Marcel Ciolacu nu a mai arătat milă în fața primăriței de la Sectorul 1, Clotilde Armand. Șeful Guvernului susține că aceasta a distrus emblema Bucureștiului și speră să nu mai revină pentru un nou mandat.

27 apr. 2024, 12:43
Marcel Ciolacu nu mai are milă: „Clotilde Armand are o atitudine de ”noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă. A făcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri”
Marcel Ciolacu nu mai are milă: „Clotilde Armand are o atitudine de ”noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă. Afăcut praf Sectorul 1, e plin de mizerie, de şobolani, scandaluri”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat despre Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că are o atitudine de tipul „noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă”. El o acuză că a făcut praf Sectorul 1, care e plin de mizerie, şobolani și mai mereu în centrul scandalurilor.

Citește și: Marcel Ciolacu, despre şansele lui Iohannis la NATO: „Susţin orice român pentru orice funcţie internaţională”

Marcel Ciolacu nu mai are milă față de clotilde Armand

Întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă a fost deranjat de mesajul primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care l-a trimis la Buzău, la covrigărie, Ciolacu a declarat că se abține de la comentarii.

„Eu mă abţin întotdeauna când e vorba de o doamnă, să intru într-un dialog suburban. Asta e un dialog…cei care fac covrigi nu sunt oameni sau nu muncesc, nu-şi câştigă pâinea cinstit? Eu îmi aduc aminte că doamna Clotilde are o atitudine aşa. „Dom’le, noi toţi suntem proşti, şi dânsa e deşteaptă”. Îmi aduc aminte şi vă aduceţi şi dumneavoastră, vă aduceţi aminte cu sacii ăia, cu voturile. Ce circ a fost, cum s-au furat voturile, anchete cu procurori care au apărut, au dispărut, am tăcut din gură. E bine, pentru democraţie, să depăşim momentul. Ea nu este legitimă în funcţie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Șeful Guvernului o acuză pe Clotilde Armand că „a făcut praf” sectorul pe care îl conduce, acesta fiind, în prezent, plin de mizerie, șobolani și mai mereu în centrul unor scandaluri răsunătoare.

„A făcut praf Sectorul 1. E plin de mizerie, de şobolani, scandaluri, tot felul de închipuiri, ca şi la Nicuşor Dan, duşmani închipuiţi, nu nominalizează, mafia, da’ spune-i dom’le. Firea a furat, da’ arată dom’le, că eşti de trei ani jumate acolo, da’ arată o dată. Companiile lui Firea, care sunt toate, funcţionează, pentru că aşa funcţionează o administraţie la nivelul unei capitale cu şase sectoare. În ce dialog să intru cu doamna Clotilde ca să înţeleagă că sunt un…Ne-a minţit. Ai şi furat o dată. Ai încasat 19.000 de lei din fonduri europene, n-am auzit până acum vreun primar. Nu a auzit nimeni”, a afirmat Marcel Ciolacu.

În ceea ce priveşte paralela între cei 19.000 de lei încasaţi de Clotilde Armand şi diamantele lui Dan Tudorache, fostul primar de la Sectorul 1, Marcel Ciolacu a declarat: „Nu ştiu, staţi uşor, că nu s-a dovedit. Nu s-a dovedit. A încasat banii, doamna Clotilde, 19.000? Aţi mai auzit un primar care încasează bani din fonduri europene? Eu nu am auzit. Până la dânsa. Nu are empatie, nu se pricepe la administraţie, nu ştiu de ce mai candidează”, a mai precizat liderul PSD.

Atenţionat asupra scorului de 30% pe care îl are în sondaje Clotilde Armand, liderul PSD a argumentat: „Cu un profil de candidat, cum l-am descris când am făcut măsurătorile, PSD-ul cu PNL-ul aveau 50%. Nu e o problemă. Eu nu cred că bucureştenii din Sectorul 1 mai pot să o voteze pe doamna Clotilde”.

Citește și: Ciolacu, dezvăluirea momentului: Pe Piedone îl cunosc din anii ’90, era prieten cu fratele meu mai mare. Matematic, nu mai are nicio şansă, este le locul 3, după Gabriela Firea