Marcel Ciolacu o face de râs pe Raluca Turcan şi anunţă o nouă moţiune simplă: „Acum fix un an aţi votat legea. Nici nu ştiţi ce votaţi! Trebuie să plecaţi acasă!”

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a lansat miercuri un atac dur la adresa Ministrului Muncii, pe care o acuză de faptul că susţine că a propus o lege pentru a acorda pensie familiilor medicilor decedaţi de Covid, deşi acea lege există de anul trecut, fiind propusă de PSD şi votată inclusiv de Raluca Turcan.

07 apr. 2021, 17:00
Marcel Ciolacu o face de râs pe Raluca Turcan şi anunţă o nouă moţiune simplă: „Acum fix un an aţi votat legea. Nici nu ştiţi ce votaţi! Trebuie să plecaţi acasă!”

Marcel Ciolacu a ataşat mesajului publicat pe Facebook şi linkul către respectiva lege, care a fost şi promulgată de preşedintele Klaus Iohannis, şi îi cere Ministrului Muncii să o aplice, în loc să declare în diverse ocazii că va iniţia o lege care deja există şi ar trebui să producă efecte.

Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus.

E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv.

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2…

Marcel Ciolacu anunţă o nouă moţiune simplă: „Nu înţelegeţi nimic. Plecaţi urgent acasă!”

În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege.

Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic. Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!!

P.S. Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele, vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați!”, a scris Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Gabriela Firea cere Guvernului dublarea alocaţiei de hrană pentru pacienţii internaţi: „Vă solicit să ne comunicaţi dacă şi când veţi promova acest act normativ”. Răspunsul lui Vlad Voiculescu


loading...
Partenerii noștri