Marcel Ciolacu: Parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţii

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că toţi parlamentarii social-democraţi au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 16:43
Marcel Ciolacu: Parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţii

„Mă bucur că toţi colegii mei au înţeles că în această perioadă trebuie să fim solidari. Toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgentă de echipamente medicale de maximă necesitate”, a anunţat Ciolacu, într-un mesaj video pe Facebook, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care s-a desfăşurat în sistem de videoconferinţă.

El a adăugat că a discutat cu colegii săi din teritoriu şi despre măsurile pe care autorităţile locale le pot implementa şi despre problemele cu care se confruntă.

„Singurul ajutor pe care Guvernul l-a acordat în majoritatea judeţelor s-a rezumat la 50 de costume de protecţie şi în jur de 100 – 200 de măşti pentru medici, necesarul pentru o zi, iar majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus”, a susţinut liderul PSD. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)