Marcel Ciolacu povesteşte ce s-a întâmplat după ce i-au ieşit banii din sacou la conferinţa de presă: „Am primit foarte multe portofele cadou”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, că a primit foarte multe portofele de la prieteni, după momentul în care i-au ieşit banii din sacou într-o conferinţă de presă.

09 iun. 2021, 08:48
Marcel Ciolacu povesteşte ce s-a întâmplat după ce i-au ieşit banii din sacou la conferinţa de presă: „Am primit foarte multe portofele cadou”

Marcel Ciolacu afirmă că nu are niciodată mai mult de 200 – 300 de lei cash la el, iar în rest achită cu cardul. Preşedintele PSD a vorbit marţi seară despre momentul în care i-au ieşit banii din sacou într-o conferinţă de presă.

Liderul social-democraţilor a precizat că 500 de lei au ieşit din haină, 800 de lei fiind întreaga sumă pe care o avea de plătit pntru nişte produse de îngrjire stomatologică.

„Am primit de la prieteni foarte multe portofele cadou. Rar se întîmplă să am mai mult de 200 – 300 de lei în buzunar, în rest achit cu cardul”, a declarat Ciolacu la KanalD.

În 28 martie, Marcel Ciolacu a vorbit două minute la o conferinţă de presă în timp ce din buzunarul interior al sacoului îi ieşeau mai multe bancnote.

Imaginea a devenit virală, fiind distribuită pe Facebook inclusiv de către Ciolacu.

Ulterior, liderul PSD a explicat că nu are portofel.

Marcel Ciolacu: „E necesitate pentru locuitorii Sectorului 1 ca doamna Clotilde Armand să plece”

În emisiunea „Punctul Culminant” prezentată de Victor Ciutacu, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că i-a recomandat lui Clotilde Armand „să meargă în două sectoare, sectorul 3 şi 4, unde sunt doi primari de stânga să vadă că nu sunt gunoaie, nici gropi, iar parcurile arată impecabil”.

„I-am recomandat să termine cu lupta imaginară cu mafia de pe Facebook şi să se întoarcă la atribuţiile pe care le are ca primar al Sectorului 1. Vom susţine orice iniţiativă cetățenescă pentru îndepărtarea lui Clotilde Armand de la conducerea Primăriei Sectorului 1.

O vom susţine. Am înţeles că sunt deja cetăţeni şi ONG care susţin acest lucru. Noi, membrii de partid, simpatizanții ne vom implica să strângem aceste semnături. Nu cred că cineva din sectorul 1 îşi mai doreşte ca doamna Clotilde Armand să mai fie primăriţă timp de patru ani, mai ales şi pe suspiciunile clare de fraudă prin care a ajuns primăriţa Secotrului 1”, a declarat Marcel Ciolacu, în direct la România TV.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu dezvăluie dacă a trădat-o pe Viorica Dăncilă. „A fost o conjunctură nefavorabilă. În politică, lucrurile sunt foarte simple: Dacă pierzi, pleci”