Marcel Ciolacu, prima explicaţie despre banii care „i-au sărit” din buzunar: „Nu dau bani cu împrumut! N-am portofel”

Marcel Ciolacu vine cu explicaţii după ce momentul în care i-au sărit banii din buzunarul sacoului într-o conferintă de presă a devenit viral. Şeful PSD a explicat gestul care l-a făcut celebru pe retelele de socializare: nu le dă bani cu împrumut colegilor şi nu are un portofel în care să-şi tină banii.

21 mart. 2021, 17:02
Marcel Ciolacu, prima explicaţie despre banii care „i-au sărit” din buzunar: „Nu dau bani cu împrumut! N-am portofel”

Marcel Ciolacu vine cu prima explicaţie despre momentul devenit virual când banii care i-au căzut din buzunar într-o conferinţă de presă la sediul PSD. Întrebat despre incident, Marcel Ciolacu a răspuns râzând: „N-am sacou şi pe colegii mei i-am anunţat că nu împrumut bani”.

Apoi, liderul PSD a explicat şi de ce avea atât de mulţi bani cash în buzunar.

„Şefa mea de cabinet mi-a cumparat online nişte produse pentru întreţinere stomatologică. A plătit cu cardul ei şi în drum spre sediu am oprit cu baieţii, am scos bani ca sa ii dau Iuliei inapoi”, a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă nu are portofel, Marcel Ciolacu a răspuns că „nu”.

Citeste si Marcel Ciolacu, ipostază inedită la conferinţa PSD. Motivul pentru care a fost surprins cu banii la vedere: „Am tras o singură concluzie”

Marcel Ciolacu a mai spus că dintre glumele care s-au făcut după incidentul cu banii de la conferinţa PSD, cel mai mult i-a plăcut cea cu Kelemen Hunor şi Ardealul.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a fost subiect de glume pe internet după un incident petrecut la o conferinţă de presă de la sediul PSD. Liderul social-democrat a scos o hârtie din buzunarul interior al sacoului, moment în care au ieşit la iveală mai multe bancote de 100 şi 200 de lei, pe care Ciolacu le avea în buzunar. Ciolacu nu le-a văzut la timp ca să le împingă înapoi în buzunar, iar momentul a devenit subiect de glume. Imediat, internetul a fost invadat de poze trucate cu diferite personaje cărora le ieşeau din buzunare diferite obiecte care de care mai haioase.

Citeşte şi: Cele mai bune glume cu Marcel Ciolacu şi banii care îi ies de sub sacou. GALERIE FOTO