Marcel Ciolacu, prima reacţie după eliberarea lui Dragnea și criticile aduse conducerii PSD: „Are nevoie de linişte”

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a urat sănătate fostului lider al partidului, Liviu Dragnea, după ce acesta a fost eliberat joi.

15 iul. 2021, 18:09
Marcel Ciolacu, prima reacţie după eliberarea lui Dragnea și criticile aduse conducerii PSD: „Are nevoie de linişte”

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a urat sănătate fostului lider al partidului, Liviu Dragnea, după ce acesta a fost eliberat joi din penitenciar. Ciolacu nu a comentat acuzațiile lui Dragnea la adresa PSD precum faptul că PSD a ajuns un partid „praf”, „fără personalitate” și „în buzunarele SRI”.

Irina Tănase, iubita lui Dragnea, primele imagini la poarta Penitenciarului Rahova: „Am stat doi ani singura acasă. I-au fost încălcate drepturile și nimănui nu-i pasă de asta” VIDEO
„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale. Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu…

Posted by Marcel Ciolacu on Thursday, July 15, 2021

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieşit din Penitenciarul Rahova joi, afirmând că a fost o perioadă doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă, că se consideră deţinut politic. El a afirmat că PSD a devenit un partid condus de laşi. De asemenea, a precizat că va lucra la firma fiului său. Fostul lider PSD a fost aşteptat de iubita sa, Irina Tănase, dar şi de un grup de susţinători, majoritatea vârstnici, care au aplaudat la apariţia sa. Liviu Dragnea nu are interdicţii suplimentare faţă de cele stabilite la condamnarea sa, respectiv acelea de a fi ales şi de a ocupa funcţii publice, inclusv pe cea din care a comis faptele pentru care a fost condamnat, de preşedinte al CJ Teleorman.

Cum arată Liviu Dragnea după doi ani petrecuţi la închisoare. GALERIE FOTO şi VIDEO
Fostul lider al PSD nu şi-a uitat colegii. ”Este amanetat viitorul României cu asemenea datorii. Eu mă consider deţinut politic pentru că am intrat nevinovat. Mi se s-a cerut insistent să îmi recunosc vinovăţia, ceea ce eu nu am acceptat. Din păcate. nu există opozitie. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Cred că judecătorii din Giurgiu au avut curaj şi au rezistat la presiuni”, a continuat fostul lider PSD.