Marcel Ciolacu pune mitraliera pe Cătălin Rădulescu: În acest moment nu are ce să mai caute în interiorul PSD

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că în urmă cu câteva zile a semnat cu liderul Pro România, Victor Ponta, "un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post electoral".

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 10:11
Marcel Ciolacu pune mitraliera pe Cătălin Rădulescu: În acest moment nu are ce să mai caute în interiorul PSD

Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, că este „pentru prima oară de 30 de ani când decizia a fost ca fiecare organizaţie să-şi facă singuri alianţele locale”.

„Cu adevărat, acum câteva zile am semnat cu Victor Ponta un acord de creare de majorităţi la consiliile judeţene, consiliile locale, un fel de acord post electoral. Şi aţi văzut decizia Comitetului Politic Naţional pentru a merge singuri pentru alegerile din 6 decembrie, într-un fel în oglindă cu decizia Gabrielei Firea de a candida singură, fără aranjamente politice, pe care cetăţenii câteodată nu le percep, pentru Primăria Generală a Capitalei”, a susţinut Ciolacu.

Ce scor va avea PSD la alegerile locale. Marcel Ciolacu şi-a făcut calculele

Consiliului Politic Naţional al PSD a stabilit, la şedinţa de marţi, că partidul nu va face alianţei cu nicio altă formaţiune politică la alegerile parlamentare din 6 decembrie, declarau surse social-democrate pentru News.ro. Marcel Ciolacu a declarat că PSD nu va face alianţe la parlamentare, iar în decizie a cântârit faptul că partidul este adversar politic cu Pro România, ALDE şi PPU-SL la alegerile locale. El a adăugat că a discutat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu să vină pe listele PSD, însă acesta a refuzat.


loading...
Partenerii noștri