Marcel Ciolacu reacționează în urma incendiului de la Constanța: ”Unde e actorul Vlad Voiculescu care s-a urcat pe tragedia din Colectiv?”

Liderul PSD a reacționat în urma incendiului izbucnit în această dimineață, în urma căreia o femeie s-a aruncat de la etajul 6. Ciolacu a declarat la TVR1 faptul că trebuie găsite persoanele vinovate.

16 feb. 2021, 22:08
Marcel Ciolacu reacționează în urma incendiului de la Constanța: ”Unde e actorul Vlad Voiculescu care s-a urcat pe tragedia din Colectiv?”

Marcel Ciolacu reacționează în urma incendiului de la Constanța. Liderul PSD este de părere că trebuie găsiți responsabilii pentru intervenția întârziată a pompierilor. De asemenea, acesta susține că ministruș Sănătății ar trebuie să reacționeze mai ales în condițiile în care tragedia a avut loc în timpul mandatului său.

Marcel Ciolacu reacționează în urma incendiului de la Constanța

”Când avem de-a face cu pierderi de vieți omenești, trebuie să răspundă cineva. E clar că avem de-a face cu o intervenție ratată. Nu s-au încadrat în timpul de intervenție și s-a pierdut o viață. Unde e actorul Vlad Voiculescu care s-a urcat pe tragedia din Colectiv? Păi atunci răspunde și când se întâmplă în timpul tău o tragedie. Asta înseamnă să vii la guvernare cu looseri”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul tragediei din Constanța! ISU Dobrogea recunoaște că A GREȘIT

O femeie a căzut de la etajul 6 în încercarea de a scăpa dintr-un incendiu într-un apartament

Proprietara locuinţei a încercat să scape din flăcări, ieşind în exteriorul balconului, dar a căzut în gol de la etajul 6 chiar în fața pompierilor. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au intervenit marţi pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc cu 7 etaje de pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa. O femeie, proprietarea apartamentului care a luat foc, a căzut de la etajul 6.

Femeia a escaladat balconul şi a căzut de la mare înălţime lângă bloc. Din nefericire, nu era nicio plasă de siguranţă întinsă acolo. Iniţial, femeia care a căzut de la etajul 6 a primit îngrijiri la faţa locului, fiind în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, femeia a murit.

Cu ajutorul autoscării, pompierii au evacuat două persoane, un bărbat și o femeie, care locuiesc la un apartament învecinat celui care a fost cuprins de flăcări.