Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu galeria lui Poli Timişoara. „Totul se va debloca. Se va face dreptate!”

Marcel Ciolacu a avut, sâmbătă, o întâlnire cu suporterii lui Poli Timişoara, ocazie cu care a anunţat proiectul pentru un nou stadion în oraşul de pe Bega.

30 sept. 2023, 12:32
Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu galeria lui Poli Timişoara. „Totul se va debloca. Se va face dreptate!”
Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu galeria lui Poli Timişoara. "Totul se va debloca. Se va face dreptate!"

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu galeria lui Poli Timişoara. Premierul României a participat, alături de ministrul Culturii, Raluca Turcan, de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, şi de preşedintele interimar Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, la Muzeul Naţional de Artă din Timişoara, la expoziţia dedicată sculptorului Constantin Brâncuşi.

Citeşte şi: Alex Chipciu desfiinţează clubul Armatei. „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cu echipamentul ăla fake şi cu jucătorii ăştia?” VIDEO

Cu această ocazie, liderul PSD a avut discuţii cu Asociaţia Suporterilor Poli Timişoara despre viitorul proiect al noului stadion, în care i-a asigurat pe aceştia că proiectul va fi deblocat.

„Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa! Orgoliile politice și incompetența au blocat ani și ani de zile dezvoltarea acestui mare centru universitar al României pe partea de infrastructură sportivă! Am discutat astăzi cu reprezentanții galeriilor lui Poli Timișoara despre viitorul proiect al noului stadion. Totul se va debloca. Se va face dreptate pentru Timișoara!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.