Marcel Ciolacu: Să îşi asume PNL dezastrul din Bucureşti. PNL şi USR îl susţin pe Nicuşor Dan

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Partidul Naţional Liberal ar trebui să îşi asume "dezastrul" din Bucureşti, pentru că l-a susţinut pe Nicuşor Dan drept candidat la Primăria Capitalei.

17 ian. 2023, 06:45
Marcel Ciolacu: Să îşi asume PNL dezastrul din Bucureşti. PNL şi USR îl susţin pe Nicuşor Dan

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că PNL ar trebui să îşi asume „dezastrul din Bucureşti”, deoarece acest partid împreună cu USR au susţinut candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu, despre o posibilă candidatură a Maiei Sandu la președinția României: „E un scenariu de lucru. Eu o susțin cât pot de mult” – EXCLUSIV

Nicuşor Dan este candidatul PNL si al USR. Să şi-l asume. Nu contează că suntem în coaliţie. Să îşi asume PNL dezastrul din Bucureşti. PNL şi USR îl susţin pe Nicuşor Dan. Ăsta este adevărul. Nu cred că se poate supara cineva din PNL că spun acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni, în exclusivitate la România TV.

Liderul PSD a mai subliniat că şi la Primăria Sectorului 1 nu a câştigat alegerile Clotilde Armand, fiind vorba de fapt despre o fraudă electorală acolo.

„La Primăria Sectorului 1 au votat românii, dar acolo s-au furat voturile. S-a demonstrat. Nu cred că cineva va mai accepta vreodată să se întâmple. Nu ştiu de ce instituţiile statului nu şi-au făcut treaba, aştept şi eu să aflu. Întotdeauna există manipulare la vot, şi nu numai în România. Doamna Clotilde Armand, chiar dacă este din partea USR, a fost susţinută de PNL şi de USR. Dânsa nu înţelege de ce se duce la Primărie”, a mai explicat Ciolacu.

Ce se întâmplă cu rotația premierilor din mai 2023. Marcel Ciolacu: „Nu sunt un mare fan al alegerilor anticipate, dar dacă nu se respectă acordul, aceea ar fi direcția” – EXCLUSIV