Marcel Ciolacu, scenariu după terminarea războiului: „Reconstrucţia Ucrainei trebuie să pornească cu un hub pe teritoriul României”

Marcel Ciolacu vorbește despre terminare războiului din Ucraina. Președintele PSD e de părere că reconstrucția Ucrainei trebuie să pornească cu un hub pe teritoriul României.

07 apr. 2022, 14:05
Marcel Ciolacu, scenariu după terminarea războiului: „Reconstrucţia Ucrainei trebuie să pornească cu un hub pe teritoriul României”

Marcel Ciolacu, scenariu după terminarea războiului din Ucraina. Acesta spune încă o dată că Vladimir Putin este un criminal de război.

Marcel Ciolacu, scenariu după terminarea războiului: „Reconstrucţia Ucrainei trebuie să pornească cu un hub pe teritoriul României”

„Se va termina acest război. Acum e rău pentru toată lumea. A distrus două ţări. Rusia se distruge concomitent cu Ucraina.

Mi-aş dori ca România să fie hub-ul american de reconstrucţie a Ucrainei. Trebuie să vorbim ca reconstrucţia Ucrainei trebuie să pornească cu un hub pe teritoriul României.

Nu poţi să laşi Ucraina după ce a fost distrusă de un om nedrept, abuziv, nu poţi să laşi să se reconstruiască singur. Trebuie să fie şi un efort european. Omenirea trebuie să contribuie la reconstrucţia Ucrainei.

După ce am văzut grozăviile asupra civililor, e un criminal de război”, a afirmat Ciolacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că susţine sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse, dar nu va fi de acord cu măsuri care afectează angajaţii români.

‘PSD susține sancțiunile împotriva Federației Ruse, dar NU vom fi vreodată de acord cu măsuri care afectează angajații români, locurilor de muncă și, în general, economia națională.

După situația de la fabrica din Slatina, a venit rândul uzinei din Reșița a TMK Artrom să se confrunte cu probleme severe generate de modul eronat în care anumite autorități ale statului interpretează aplicarea sancțiunilor împotriva oligarhilor ruși.

Solicit din nou Consiliului inter-instituțional responsabil cu aplicarea acestor măsuri să înțeleagă că activitatea companiilor de care depinde viața a mii de familii de români trebuie să continue, oamenii să-și primească salariile, iar familiile acestor angajați să nu sufere!

Scopul sancțiunilor este ca banii produși în România să #nu ajungă în Federația Rusă, nu să lași fără loc de muncă mii de români! Este inadmisibil să permiți companiilor plăți pentru contractele vechi, dar să nu-și poată vinde marfa produsă în ultima lună! Sper că Guvernul va găsi din nou răbdarea și determinarea să se inspire din soluțiile europene astfel încât aplicarea sancțiunilor să aibă cât mai puține consecințe negative asupra salariaților și economiei naționale. Aceasta este singurul mod logic în care România trebuie să reacționeze!’, a scris Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Marcel Ciolacu, avertisment terifiant pentru toţi românii. „Este posibil să avem o criză economică. Am avut discuţii cu comisarii europeni şi am căutat surse de finanţare de la UE”


loading...
Partenerii noștri