Marcel Ciolacu: „Singurul conflict este între Orban şi români, Guvernul trebuie să plece cât mai curând”

Liderul PSD a declarat în direct la România TV  faptul că Guvernul Orban trebuie să plece de la putere cât mai curând. Marcel Ciolacu susţine că premierul României a încărcat fondul de rezervă cu bani pe care îi foloseşte pentru mită electorală.

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 18:49
Marcel Ciolacu: „Singurul conflict este între Orban şi români, Guvernul trebuie să plece cât mai curând”

„Nu ştiu care este temeiul, am acest drept de a depune acest conflict între instituţii. Singurul conflict este între Orban şi români, acest Guvern trebuie să plece cât mai curând. Nu ni se explică coerent cum se vor ţine alegerile locale şi cum se vor deschide şcolile. L-am invitat în Parlament să ne explice şi nimeni nu a înţeles nimic. Nici preşedintele nu a explicat, a explicat ceva cu nişte culori, nimeni nu a înţeles. Nimeni nu ştie nimic” , a declarat la România TV Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: Ciolacu: „Guvernul Orban este un eşec. A greşit preşedintele Iohannis nedesemnând Guvern de uniune naţională”

„Acei bani din fondul de rezervă sunt distribuiţi prin hotărâre de Guvern, este pentru lucruri neprăvăute. Orban şi l-a încărcat pentru mită electorală, nu are altă logică. Nu îl interesează decât câştigarea alegerilor şi cum să intervină cu bani. Mâine vom avea un Comitet Executiv, sunt 120 de primari care au plecat” , menţionează liderul PSD.

„Până acum toate forţele politice din Parlament sunt în opoziţie, inclusiv PMP-ul. Toţi sunt în opoziţie, când vine o moţiune de cenzură vom vedea cine este cu adevărat la putere. Realitatea este una singură: un Guvern rămâne la putere cât timp este susţinut de Parlament” , susţine Ciolacu.