Marcel Ciolacu: „Situaţia anticipatelor nu se va rezolva săptămâna viitoare. Pensiile NU vor creşte”

Liderul PSD anunţă criză politică în continuare şi acuză PNL că se ocupă de alte probleme în loc să fie atent la criza coronavirusului care se extinde.

07 mart. 2020, 17:39
Marcel Ciolacu: „Situaţia anticipatelor nu se va rezolva săptămâna viitoare. Pensiile NU vor creşte”

Marcel Ciolacu a adus acuze grele guvernării PNL, în direct la România TV, în emisiunea moderată de Andreea Creţulescu. „Pensiile nu vor creşte în acest an, iar de ce s-au împrumutat peste 10 miliarde nici acum nu se ştie. Nominalizarea lui Cîţu a fost foarte nefericită, din păcate PNL are o altă agendă decât problemele ţării. Nu se va decide dacă vom avea sau nu anticipate săptămâna viitoare. Cei de la PNL doresc prelungirea acestei crize. Dacă pică la vot guvernul Cîţu, va veni o altă nominalizare. Orban nu are căderea de a ne invita să stabilim data alegerilor. Nu știu cum este acum, demis, interimar, retras. Dacă vor să demonstreze că nu este o mascaradă, parlamentarii PNL să voteze joi LA VEDERE. PSD va respectat legile ţării şi Constituţia, va fi prezent în sală”.

Ciolacu, răspuns dur pentru Iohannis: Este în continuare în campanie pentru PNL. Nu aceasta este normalitatea

Pensiile nu vor creşte

„Cât priveşte pensiile, acestea nu vor creşte. Aceasta este şi miza anticipatelor, este clar. La 1 septembrie, această lege nu va fi pusă în aplicare. Altă explicaţie logică nu există la acest demers de a avea alegeri anticipate cu trei luni înainte de alegerile la termen”, a mai declarat Marcel Ciolacu.