Marcel Ciolacu, surprins într-o ipostază inedită. Alături de cine a fost fotografiat liderul PSD după ce a prezentat bilanţul guvernării

Marcel Ciolacu s-a concentrat, joi, asupra prezentării bilanţului guvernării din ultimele şase luni, dar cu toate acestea a găsit un moment în care a lăsat politica la o parte pentru a se ocupa de familie.

27 mai 2022, 20:14

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost surprins alături de fiul său într-un mall din Capitală. Pentru că i-a obişnuit pe români cu ţinuta sa elegantă, preşedintele Camerei Deputaţilor nu a renunţat nici atunci la sacou. În schimb, Filip, care este student la Medicină, la Universitatea Ovidius din Constanța, a preferat o ţinută lejeră – blugi şi tricou negru.

Liderul PSD i-ar fi promis fiului său că vor lua prânzul împreună, iar imaginile realizate vineri de paparazzi la unul dintre restaurantele mall-ului Băneasa confirmă că politicianul s-a ţinut de cuvânt.

Citeşte şi: Facturi energie, veste bună pentru toţi românii. Marcel Ciolacu a făcut anunţul joi seară

Potrivit martorilor, Marcel Ciolacu şi fiul său au ales să mănânce peşte. Alegerea nu este întâmplătoare, având în vedere că liderul social-democrat este cunoscut ca fiind un mare pescar, scrie Cancan. Din imagine surprinse, cei doi ar fi mâncat cu poftă deoarece nu s-au ridicat imediat de la masă. Mai aveau și ei să-și spună una, alta, ca de la tată la fiu.

La un moment dat, Marcel Ciolacu şi fiul său, Filip, au părăsit mall-ul şi au plecat maşina parcată chiar în apropierea centrului comercial.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a prezentat, joi, la Parlament, bilanţul primelor 6 luni de guvernare. „Am decis să intrăm la guvernare acum şase luni pentru că situaţia ţării devenise dramatică. (…) Nu mai era timp de experimente. Era timpul ca PSD să-şi asume responsabilitatea”, a spus Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a declarat, la prezentarea bilanţului realizat la şase luni de la intrarea social-democraţilor la guvernare, că pachetele sociale de sprijin pentru populaţie şi pentru firme se datorează PSD, el reafirmând că partidul nu va renunţa niciodată la „ideile şi valorile sale”, chiar dacă acestea nu coincid cu cele ale partenerilor de guvernare.

În cadrul unei conferinţe de presă la Parlament, preşedintele PSD a detaliat măsurile implementate de miniştrii social-democraţi referitoare la susţinerea categoriilor vulnerabile, siguranţa alimentară a românilor, sprijinul pentru agricultură şi industria alimentară, independenţa energetică, precum şi la granturile, creditele şi garanţiile de stat pentru firmele româneşti.

Citeşte şi: Bilanţul PSD la 6 luni de guvernare. Ciolacu, despre pachetele sociale anunţate de Guvern: Dacă PSD nu era la guvernare, aceste măsuri nu existau