Marcel Ciolacu: „Un impostor se află la Ministerul Sănătăţii. Vlad Voiculescu e gol în suflet şi în cap”

Liderul PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu şi ameninţă din nou Coaliţia de guvernare cu o moţiune de cenzură. Până atunci, PSD va depune luni o nouă moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii.

12 apr. 2021, 12:19
Marcel Ciolacu: „Un impostor se află la Ministerul Sănătăţii. Vlad Voiculescu e gol în suflet şi în cap”

Marcel Ciolacu afirmă că guvernanţii au „minţit atât de mult” pentru a-şi ascunde „prostia, hoţiile şi nepăsarea” până au ajuns să scoată oamenii, noaptea, din spitale, întrucât „nu au făcut nimic” timp de mai multe luni. „Iohannis, dă-ţi afară incompetenţii!”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă.

El i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să numească pe cineva „capabil” să salveze vieţile românilor.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat o serie de atacuri împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. El spune că vrea să vadă de la reprezentanții PNL care l-au criticat pe Voiculescu dacă o să-l susțină în contiuare sau doar dau dovadă de ipocrizie.

Marcel Ciolacu îl nimiceşte pe Florin Cîţu. „Să plângi că nu poţi controla cheltuielile este curată patologie”

„Vlad Voiculescu e gol atât în suflet, cât și în cap. Nu poți să spui că pacienții erau fericiți. Mai mult am văzut mulți lideri PNL care au cerut demisia lui Vlad Voiculescu. Așteptăm să vedem dacă sunt ipocriți când în Parlament votează sau nu moțiunea. Aștept să văd grupul minorităților dacă susțin un asemenea impostor”, a spus Marcel Ciolacu, la o conferință de presă.

Liderul PSD îl somează pe premierul Florin Cîțu să îl elibereze din funcție pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Ciolacu spune că România riscă să bată recorduri mondiale la mortalitate, dacă actuala conducere de la Sănătate rămâne în funcție.  „Poate vrea ca de pe locul 10 la mortalitate să ajungem pe locul 1. Nu înțeleg de ce îl mai ține la Sănătate. Haideți să vedem deciziile, nu vedeți că ei mereu promit și nu fac nimic. Românii mor pe capete că nu au acces la servicii medicale. Împărțirea spitalelor în COVID și non-COVID e o prostie. Dumneavoastră ce ați fi făcut în locul managerului dacă vi s-ar fi spus să goliți spitalul în două ore. Știți că la Foișor se face transplant osos. Nu mai avem transplant pulmonar, umează și Fundeni. Ăsta e scopul domnului Voiculescu”, a declarat Ciolacu.

Marcel Ciolacu la sediul PSD – 12.04.2021

Conferință de presă susținută de președintele #PSD Marcel Ciolacu după reuniunea Biroului Permanent Național, la sediul PSD

Posted by Marcel Ciolacu on Monday, April 12, 2021

Spitalul Foişor, evacuat de urgenţă. Mihai Tudose: „E apocalipsa! Încearcă să ne omoare poporul”. Marcel Ciolacu: „Ar trebui să înfundați pușcăriile”

Liderul PSD a spus luni, cu privire la demersul Laurei Vicol de a depune plângeri penale împotriva ministrului Justiției și a ministrului Sănătății, că este dreptul ei și că PSD susține acest lucru. „Este cazul ca justiția să-și facă datoria”, a spus Ciolacu.
„M-a informat și pe mine și e dreptul dnei Vicol să depună aceste plângeri penale. Nu ne uităm ce se întâmplă? Vorbim de vieți omenești. Cât mai acceptăm să moară români și ei să se certe la televizor. Este cazul ca justiția să-și facă datoria. Au batjocorit și morții. Este cazul ca instituțiile statului să-și facă datoria”, a spus Marcel Ciolacu.

Laura Vicol, deputată PSD, a anunțat, vineri seara, după imaginile cu evacuarea pacienților de la Spitalul Foișor din București, că va depune, luni, două plângeri penale. Prima îl vizează pe ministrul Justiției, Stelian Ion, iar a doua îl vizează pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, ambii de la USR-PLUS.