Marcel Ciolacu: „Unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri seară că unul dintre consilierii personali ai premierului Ludovic Orban are afaceri în domeniul jocurilor de noroc, activităţi care se vor relua începând cu data de 15 iunie, în timp ce măsurile restrictive sunt în continuare menţinute pentru spitale şi biserici.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 18:20
Marcel Ciolacu: „Unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”

„Astăzi au anunţat că se redeschid jocurile de noroc, păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul dintre consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele. Este informaţie categorică, nu sigură. (…) Nu deschizi spitale, le ţii închise pentru bolile cronice, ţii spitale închise suport COVID cu zero pacienţi, dar deschizi păcănelele. Nu deschizi biserici.

Ludovic Orban, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre relaxarea restricţiilor. Românii vor putea merge în vacanţă în Grecia şi Bulgaria

Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru şi-ar lua consilier şi un medic, să îi explice totuşi fenomenul şi câţi oameni au murit pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente şi la spitalizare. Dacă şi-ar mai lua şi un consilier preot, unde să îşi mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide spitalele şi bisericile”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Preşedintele interimar al PSD nu a menţionat numele consilierului personal al lui Ludovic Orban la care face referire, deşi a fost întrebat insistent despre identitatea acestuia. 

Marcel Ciolacu a anunţat, vineri, că PSD ar putea vota prelungirea stării de alertă, însă cu multe modificări faţă de forma actuală. Preşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că, în opinia sa, starea de alertă ar trebui să dureze cel mult 15 zile.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu anunţă condiţiile în care PSD ar vota prelungirea stării de alertă. „Nu ar trebui să dureze mai mult de 15 zile”