Marcel Ciolacu, vizită la Institutul de Boli Infecţioase ”Matei Balș” de Ziua Muncii: „Medicii şi asistentele sunt în fiecare zi la datorie”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a mers luni, de Ziua Muncii, în vizită la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş". Cu această ocazie liderul social-democrat le-a mulțumit tuturor cadrelor medicale pentru că sunt în fiecare zi la datorie.

01 mai 2023, 13:47
Marcel Ciolacu, vizită la Institutul de Boli Infecţioase ”Matei Balș” de Ziua Muncii: „Medicii şi asistentele sunt în fiecare zi la datorie”
Marcel Ciolacu, vizită la Institutul de Boli Infecţioase ”Matei Balș” de Ziua Muncii: "Medicii şi asistentele sunt în fiecare zi la datorie"

Marcel Ciolacu, vizită la Institutul de Boli Infecţioase ”Matei Balș” de Ziua Muncii. Marcel Ciolacu a dezvăluit că a ales să își petreacă Ziua Muncii alături de cei pentru care această zi este una obișnuită de lucru, în semn de respect și de mulțumire față de tot efortul depus de aceștia.

Citește și Marcel Ciolacu: Românii nu mai suportă! Este total injust să vedem atâta nesimțire

Marcel Ciolacu, vizită la Institutul de Boli Infecţioase ”Matei Balș” de Ziua Muncii

Președintele PSD a ținut să sublinieze faptul că Ziua Muncii este o zi dedicată celor care muncesc din greu și țin pe umeri țara.

Pe lângă mulțumirile adresate medicilor și asistentelor de la Matei Balș, Marcel Ciolacu și-a exprimat aprecierea și față de polițiștii și pompierii care sunt pe baricade de 1 mai.

”Am ales ca de 1 Mai- Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obișnuită de muncă. Le-am mulțumit medicilor și asistentelor de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, așa cum au făcut-o și în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Și mă bucur că am putut să fac asta împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel.
La fel, trebuie să le mulțumim polițiștilor, pompierilor și tuturor celor care astăzi muncesc pentru ca noi, restul românilor, să ne putem bucura de familie și prieteni.
Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu și celor care țin cu adevărat această țară pe umeri! Onoare muncii!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și Marcel Ciolacu aruncă bomba: ”Ne trebuie un aparat bugetar mai suplu. În administrație trebuie să rămână oameni buni”