Marcel Ciolacu: Vom avea un proiect de revizuire a Constituţiei privind rezultatul referendumului

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, a anunţat luni că urmează să fie elaborat un proiect de revizuire a Constituţiei pentru punerea în aplicare a rezultatului referendumului.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 11:15
Marcel Ciolacu: Vom avea un proiect de revizuire a Constituţiei privind rezultatul referendumului

În şedinţa Biroului permanent, deputatul USR Silviu Dehelean a ridicat problema urgentării întocmirii unui raport la Comisia juridică privind iniţiativa cetăţenească „Fără penali în funcţii publice”.

„Săptămâna trecută am decis să trimitem o scrisoare către Comisia juridică pentru adoptarea unui raport pe proiectul referitor la iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei şi am vrut să mă asigur că se va face acest lucru”, a spus Dehelean.

„Cred că astăzi vom avea un proiect de revizuire a Constituţiei pe tema referendumului”, a afirmat Marcel Ciolacu.

El a precizat, după şedinţa Bp, că „a fost un referendum şi oamenii au hotărât ceva”. „Noi o să venim cu un proiect de lege de revizuire a Constituţiei, un proiect al PSD”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Marcel Ciolacu a prezidat luni, pentru prima dată, şedinţa Biroului permanent, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Sperăm să avem o colaborare cât mai strânsă. Parlamentul României este un for eminamente politic, declaraţiile este normal să fie politice, dar asta nu înseamnă că nu putem să găsim împreună şi cu Comitetul liderilor un mod eficient de a conlucra. În cursul zilei de duminică mi-am permis să sun toţi liderii de grup, de la toate formaţiunile politice, şi doresc în aceste zile să discutăm aceste probleme”, a afirmat Ciolacu. 


loading...
Partenerii noștri