Marcel Ciolacu: „Vom vedea ce vor decide Orban şi Iohannis, când vom avea peste trei mii de cazuri”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit luni la România TV pentru a oferi poziţia social-democraţilor cu privire la organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie şi la posibila reînchidere a afacerilor din HoReCa.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 16:50
Marcel Ciolacu: „Vom vedea ce vor decide Orban şi Iohannis, când vom avea peste trei mii de cazuri”

Marcel Ciolacu a comentat şi ordonanţa guvernului Orban care permite vânzarea de active ale statului român.

„Este evidenta o gestionare catastrofala a pandemiei. Interesul doar pentru alegeri si procentele din sondaje au dus catre acest numar de infectari, rata de 25%.

Azi am vorbit cu colegii mei si nimeni nu era foarte interesat de alegeri, ci de pandemie, lumea e ingrijorata. Nu ne concentram pe aceste probleme, se astupa imediat problemele adevarate ale romanilor.

Noi interzisesem vanzarea oricaror active romanesti, la fel cum au facut si Germania, Franta, Polonia, ba mai mult Germania si cumpara eventuale falimente. Hidroelectrica, CEC-ul si Eximbank-ul, perlele ramase ale statului romanesc vor fi vandute. Este jaf national si tradare nationala. Nimeni nu vinde cand bursele sunt la pamant, tu statul roman decizi sa vinzi in aceasta perioada.

N-a fost nimeni indepartat din PSD, dar trebuie sa recunoastem ca doamna Doina Fedorovici e reprezentativa in acest moment, e reprezentativa pentru functia de presedinte al Organizatiei de Femei. Domnul Badalau pleaca la curtea de conturi, maine vom vorbi cu el.

La domnul Oprisan s-a transat prin vot faptul ca am avut discutii cu privire la candidatura sa, dansul a decis sa candideze, trebuie sa-şi asume si consecintele.

Este evident ca nu s-a gestionat deschiderea scolilor, studentii nu stiu nici acum cum invata, este totul dezorganizat. PSD asteapta promulgarea legii prin care avem dreptul de programare a alegerilor. Nu PSD amana alegerile. PSD nu are majoritate in parlament. In opinia noastra este clar ca pandemia nu este gestionata cum trebuie, vom vedea ce vor hotari guvernul si presedintele, cand vom avea peste 3000 de cazuri.

Depinde cat de mult vor sa se vada inca o data alesi sau sa se intoarca spre problemele Romaniei”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Citeşte şi: Cad capete la PSD. Baronul Marian Oprişan pierde şefia organizaţiei din Vrancea după 24 de ani. Dăncilă şi Bădălău, schimbaţi şi ei


loading...
Partenerii noștri