Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu 150 de persoane în ultimele 8 zile. Cristi Iacob şi Adriana Trandafir, printre infectaţi

Stare de alertă în showbizz, după ce mai mulți artiști au fost infectati cu coronavirus! Între vedetele deja confirmate se numără Marcel Pavel, Ozana Barabancea, dar și Andrei Ștefănescu. Potrivit surselor noastre, şi actorii Cristi Iacob, Adriana Trandafir, dar si fiul Ozanei Barbancea s-ar regăsi pe lista infectaților. 

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 05:30
Marcel Pavel ar fi intrat în contact cu 150 de persoane în ultimele 8 zile. Cristi Iacob şi Adriana Trandafir, printre infectaţi

Potrivit DSP, Marcel Pavel ar fi intrat in contact cu 150 de persoane in ultimele 8 zile. Marcel Pavel si Andrei Stefanescu au facut primele declaratii de pe patul de spital. 

Artistul a făcut zilele trecute turul televiziunilor din România pentru a-și promova noua piesă. Mai grav este că și alți artiști s-au îmbolnăvit, cum ar fi Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu. In plus, sursele romania tv spun ca fiul Ozanei Barabancea si noul Jurat Cristi Iacob ar fi si ei infectati.

Colegii săi de filmări s-au testat imediat cum au aflat. Astfel, Aurelian Temișan, Monica Anghel, Romică Țociu și Andreea Bălan au primit până acum rezultate negative.

În plus, la finalul săptămânii trecute, soția artistului și-a sărbătorit ziua de naștere. În cazul în care familia Pavel a organizat o petrecere aniversară, și invitații prezenți la ziua de naștere a soției vor trebui să își facă testul. 

Citeşte şi Ozana Barabancea nu credea în coronavirus. Ce mesaje posta pe reţelele de socializare: „Aşa-zisa pandemie”

Filmările pentru „Te cunosc de undeva”, suspendate

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” au fost suspendate, iar vedetele au fost testate şi se află în carantină pentru 14 zile. Decizia vine după ce Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus și a luat contact cu mai mulți colegi, anunţă Pagina de media. Şi artiştii Ozana Barabancea, Andrei Ştefănescu, Adriana Trandafir şi Cristi Iacob, patru dintre contacţii lui Marcel Pavel, au fost confirmaţi cu coronavirus.

Starea de sănătate a celor cinci este bună, singura care are o formă ceva mai agresivă de pneumonie fiind actriţa Adriana Trandafir, au dezvăluit surse de la Institutul Matei Balş pentru România TV.

Aurelian Temișan și Andreea Bălan sunt și ei suspecți, însă nu au primit, momentan, rezultatele testelor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct“, anunţă reprezentanţii Antenei 1 printr-un comunicat.

Filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!“ urmează a fi reluate după perioada de carantinare, mai spun reprezentanţii postului Antena 1. „În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menţionăm faptul că emisia postului continuă la fel ca şi până acum. Au fost luate şi în acest caz toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă“, au explicat oficialii televiziunii.