Marcel Pavel, pozitiv cu COVID-19 şi la 10 zile de la internarea în spital. Ce se întâmplă cu celelalte vedete infectate

Marcel Pavel a primit rezultatul testului şi este înca pozitiv cu COVID-19, potrivit România TV. Dupa 10 zile de spitalizare, vedeta nu scapa de virus. Si alte vedete sunt inca in spital.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 12:16
Marcel Pavel, pozitiv cu COVID-19 şi la 10 zile de la internarea în spital. Ce se întâmplă cu celelalte vedete infectate

Marcel Pavel nu a scapat de coronavirus. Astazi i-a fost facut un nou test, iar rezultatul este pozitiv. Este cel de-al treilea test pentru coronavirus care iese pozitiv la 10 zile de cand a fost internat in spital. Artistul a fost dus cu izoleta, dupa ce initial el credea ca e vorba doar despre o simpla raceala. Acum medicii au anuntat ca a scapat de masca de oxigen si de perfuzii, insa iata ca virusul este inca prezent.

Citeşte şi: Ion Dichiseanu a ajuns de urgenţă la spital

Si Andrei Stefanescu este in continuare infectat, si pentru acesta testul a iesit pozitiv.

In categoria vedetelor internate in spital intra si Ozana Barabancea, dar si actriţa Adriana Trandafir. Toate aceste vedete au lucrat impreuna, si iata ca s-au imbolnavit rand pe rand de coronavirus.