Marcel Toader, evacuat din cauza datoriilor la întreţinere. Vezi ce sumă fabuloasă are de plătit

Lovitură după lovitură pentru Marcel Toader. După răsunătorul divorţ de Maria Constantin, în care o acuză că l-ar fi înşelat, el riscă acum să fie executat silit. Apartamentul lui poate fi scos la licitaţie din cauza datoriilor la întreţinere de 40.000 lei. Marcel Toader nu şi-a mai plătit utilităţile de trei ani iar asociatia de locatari l-a dat în judecată.

20 nov. 2017, 08:05
Marcel Toader, evacuat din cauza datoriilor la întreţinere. Vezi ce sumă fabuloasă are de plătit

Casa lui Marcel Toader ar putea fi scoasă la vânzare, nu de proprietar ci de asociația de locatari. Afaceristul ar urma să fie evacuat din apartament în scurt timp, iar imobilul va fi scos la licitație in urma executarii silite. Asta pentru că administratorul blocului l-a dat în judecată pentru neplata întreținerii. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus executarea silită pe bun.

Marcel n-a mai plătit întreținerea de vreo trei ani și a acumulat datorii de 35.000 lei. Cu tot cu penalizări, suma s-a rotunjit la 40.000 lei. Culmea, în acești trei ani, Marcel susține că a investit în apartament cât ar fi trebuit să achite la întreținere.

Întrebat dacă va rămâne pe drumuri, Marcel le-a declarat jurnaliștilor de la click că oricum vrea să se mute din blocul locuit de comuniști.

„Există un proces pe rol, nu au dreptul să scoată apartamentul acum la licitaţie pentru că nu este legal. Locuinţa este sub sechestrul statului până instanţa decide ce şi cum. Am datoria aia, dar vreau să îţi zic că 20.000 de lei sunt penalităţi pentru că ei în fiecare zi pun 1% penalităţi că aşa vor ei. Ei sunt comunişti pentru că şi în ziua de astăzi vorbesc cu «tovarăş» şi «dare de seamă». Plătesc întreţinerea 1.500 de lei pe lună şi nu am căldură uneori, nu avem portar, uşile sunt comuniste, liftul este din 1977, plus că nu avem o persoană să ne dea zăpada din faţa blocului. Nu avem nici centrală, centrala este comună, aşa că până ajunge în apartament se pierde 35% din căldură. După ce se termină tot scandalul ăsta vreau să mă mut de aici”, a spus Toader.

Și fosta nevastă, Gabriela Cristea, susține că ea e cea care se ocupa de cheltuielile casei lui Marcel, care în acte figurează pe numele firmei acestuia.