Divorţul ANULUI, al doilea TERMEN. Cum s-a fotografiat Maria Constantin înainte de întâlnirea cu Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader, din nou în faţa magistraţilor. Marţi se judecă al doilea termen în divorţul anului. Avocații celor doi le vor prezenta probe judecătorilor.

21 nov. 2017, 07:40

Maria Constantin și-a făcut prima apariția la pe scăruile tribunalului, la ora 8:50, fiind însoțită de mama ei. Procesul era programat să înceapă la ora 9:00. Maria Constantin a venit îmbrăcată într-o rochie neagră cu un sacou alb purtând pantofi roz cu toc.

După o scurtă conversație cu avocatul său, acesta i-a spus că nu este nevoie de prezența ei în sală, așa că artista a plecat și așteaptă concluziile reprezentantului său din sala de judecată.

Maria Constantin a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie strălucitoare și foarte lungă. Aceasta este din ce în ce mai slabă și pare să nu poarte deloc sutien. Cântăreața de muzică populară se afla la repetițiile pentru pian.

Marcel Toader, evacuat din cauza datoriilor la întreţinere. Vezi ce sumă fabuloasă are de plătit

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015.