Marcel Toader şi Maria Constantin, prinşi în flagrant. Cei doi riscă o amendă usturătoare

Marcel Toader și frumoasa lui soție Maria Constantin, prezenți la un eveniment monden, au fost surprinşi în ipostaze pentru care pot fi aspru amendaţi. Soția lui Marcel Toader pare să nu țină cont de nimic şi nimeni atunci când trebuie să îşi satisfacă viciile şi poftele.

11 iun. 2016, 11:25

Maria Constantin a fost fotografiată în timp ce fumează în interiorul unui club, fără să ţină cont de lege, şi i-a sfidat pe toţi cei din jurul ei suflându-le, parcă ostentativ, fumul în nas, potrivit spynews.ro.

Probabil, cei doi au strans destui bani din participarea în diferite reality-show-uri şi îşi pemit să rişte 5.000 de lei amendă, fiecare țigară fumată – multe la număr de altfel- fiind pasibilă să le facă o ditamai gaura în buget.

Citeşte şi: Maria Constantin, mărturisire INCREDIBILĂ după FERMA VEDETELOR

Cântăreaţa de muzică populară şi omul de afaceri s-au căsătorit în urmă cu opt luni, iar naşi le-au fost Silviu Prigoană şi noua lui soţie, Mihaela Botezatu. Maria are un băieţel din mariajul cu Ciprian Tapotă, care se află în grija bunicilor paterni, iar Marcel Toader are şi el un băiat dintr-o relaţie anterioră cu care se înţelege foarte bine.