Marcel Vela a anunţat care e "acţiunea" pe care o pregătea "special". Se aplică de azi

Publicat: Marţi, 21 Aprilie 2020 22:29 // Actualizat: Miercuri, 22 Aprilie 2020 14:23 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunță că va răspunde, pe pagina sa de Facebook, întrebărilor venite din partea românilor. Se va întâmpla în fiecare miercuri, prin intermediul unei înregistrări video postate pe rețeaua socială.

Marcel Vela anunța luni pe pagina personală de Facebook o „acțiune" pe care o pregătește "special pentru a rămâne într-un dialog permanent".

„Îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și contructivă. Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent, indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră", a scris Vela pe Facebook.

Ludovic Orban, despre acordul lui Marcel Vela cu Patriarhia. "N-am ştiut detaliile. Acordul mi-a fost transmis după semnare" 

„Cu acest scop în minte, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre acestea, alese în mod aleatoriu, voi răspunde într-un video la final de zi", a precizat el.

El a adăugat că va răspunde „doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
MAI Marcel Vela Marcel Vela Facebook ministru de interne stare de urgenţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
19 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H