Marcel Vela a discutat despre nevoia de culoare verzi cu comisarul european pentru Afaceri Interne

Marcel Vela, ministrul de Interne, a discutat, miercuri, prin videoconferinţă, cu Ylva Johansson, comisarul european pentru Afaceri Interne, despre măsurile adoptate la nivelul Uniunii Europene pentru a limita răspândirea epidemiei generate de noul coronavirus. 

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 18:28
Marcel Vela a discutat despre nevoia de culoare verzi cu comisarul european pentru Afaceri Interne

Ministrul de Interne a precizat că este nevoie de coordonare în luarea deciziilor la nivelul Uniunii pentru prevenirea și răspândirea infecției cu COVID-19, apreciind discuțiile care au loc de două ori pe săptămână pe acest subiect, la nivelul miniștrilor de interne și Comisiei Europene.

„Demnitarul român a făcut o trecere în revistă a măsurilor luate la nivel național pentru gestionarea situației atât în interiorul țării, cât și la frontierele externe, cu accent pe asigurarea fluidizării traficului la frontieră, în special al transportului de mărfuri și de persoane pe așa numitele “culoare verzi””, se arată într-un comunicat al Ministerului de Interne.

Comisarul european a apreciat pozitiv modul în care România acționează atât la nivel național, cât și în context european. 

Şase noi decese de COVID-19 în România. Bilanţul total: 92 morţi


loading...