Marcel Vela este în doliu: „SARS COV 2, acest inamic, virus pervers și invizibil, s-a răzbunat”

Marcel Vela este în doliu. Avocatul Dan Stan, vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin şi fost subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne a murit din cauza coronavirusului.

13 dec. 2020, 11:36
Marcel Vela este în doliu: „SARS COV 2, acest inamic, virus pervers și invizibil, s-a răzbunat”

Marcel Vela este în doliu, după ce vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin a încetat din viață din cauza COVID – 19. Anunţul trist a fost făcut chiar de ministrul Vela, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Actorul Thomas Lister Jr. a murit! Avea simptome de coronavirus și se simțea rău

Marcel Vela este în doliu: A fost alături de mine în toate momentele grele

„Subsecretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgență.

Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă și să salvăm cât mai multe vieți.

Actual vicepreședinte al Consiliului Județean, el s-a întors în octombrie acasă, ca să fie alături de noul președinte al CJ, cu dorința si speranța de a face din Caraș-Severin un județ mai bun.

SARS COV 2, acest inamic, virus pervers și invizibil, s-a răzbunat!

După o lungă suferință, inima sa mare, dar obosită, a cedat în această dimineață, la ora 4:30, la spitalul de boli infecțioase din Timișoara”, a scris ministrul.

Citeşte şi Alexandru Rafila trage semnalul de alarmă, după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicamentul interzis dacă ai COVID. Nu trebuie luat nici dacă ai febră mare!

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 6.333 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 551.900. S-au înregistrat 148 de decese, între care şi un copil, bilanţul urcând la 13.264.

În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 1.288 de pacienţi. 451.477 de pacienți au fost declarați vindecați.

Până sâmbătă, 12 decembrie, 13.264 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.