Marcel Vela: Florin Salam a fost AMENDAT la priveghiul lui Emi Pian VIDEO

Florin Salam a fost amendat de Poliție, după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian. Artistul a fost invitat de familia liderului clanului Duduianu pentru a cânta, la fel ca și alte nume mari din lumea manelelor din România. Anunţul a fost făcut de ministrul Marcel Vela în direct la România TV. Imediat după intervenţia în direct, poliţia şi jandarmeria au intervenit pentru dispersarea perosanelor adunate la priveghi.

05 aug. 2020, 20:28

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, miercuri seară, la România TV, că printre zecile de persoane care au fost amendate la priveghiul lui Emi Pian s-a aflat și manelistul Florin Salam. Cântărețul a interpretat, în prezența a sute de persoane, mai multe melodii de jale, lângă coșciugul interlopului. 

Mobilizare de forţe la priveghiul interlopului Emi Pian. Elicopterele au survolat zona şi au fost aplicate zeci de amenzi

„Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane.

S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. Nu mi se pare să difuzați imagini de pe zi și să spuneți că sunt seara. Văd că dumneavoastră le știți pe toate. Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni”, a spus Marcel Vela.

„Medicina nu se rezolvă nici cu amenzi, nici cu cătușe. Ce faceți cu bomba epidemiologică de acolo. Vreau să faceți și prevenție, nu numai amenzi. Virusul se răspândește mai mult ziua decât noapte. Recunoașteți că sunteți depășit de situație. Îmi spuneți că faptul că doi interlopi s-au tăiat între ei nu este problema forțelor de ordine.

În timp ce interlopii se taie pe stradă, dumneavoastră căutați un nume pentru un câine.”, a replicat și Victor Ciutacu.

Sute de oameni s-au îngrămădit în curtea și casa lui Emi Pian atunci când sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost adus acasă de la morgă.

În vârstă de 39 de ani, Emi Pian a fost omorât în dimineața zilei de 4 august, atunci când un tânăr în vârstă de 27 de ani, membru al unui clan rival, l-a înjunghiat cu un cuțit, după un joc de barbut.