Mobilizare de forţe la priveghiul interlopului Emi Pian. Elicopterele au survolat zona şi au fost aplicate zeci de amenzi

Sute de oameni s-au îmbulzit la priveghiul interlopului Emi Pian. Polițiștii au fost prezenți pe tot parcursul zilei până spre miezul nopții, când au intervenit peste interlopii care ignorau orice restricţie a pandemiei. Elicopterele au survolat deasupra casei șefului de clan, iar oamenii legii au împărţit zeci de amenzi. Nu a scăpat de sancţiune nici celebrul cântăreţ Florin Salam. 

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 05:16
Mobilizare de forţe la priveghiul interlopului Emi Pian. Elicopterele au survolat zona şi au fost aplicate zeci de amenzi

UPDATE: Jandarmii au montat garduri în faţa casei lui Emi Pian, pentru ca oamenii să păstreze distanţarea socială, atunci când vin să îi aducă un ultim omagiu lui Emi Pian. Se va sta la coadă, persoanele vor intra pe rând, într-un număr mic.

Mobilizare de forțe fără precedent la priveghiul interlopului Emi Pian. Elicopterele au survolat zona timp de mai multe ore, iar polițiștii au fost prezenți pe tot parcursul zilei, dar și după miezul nopții. Pentru că restrictiile erau ignorate in totalitate, oamenii legii au descins în casa interlopului. Ministrul de Interne a declarat că au fost aplicate zeci de amenzi, inclusiv cântărețului Florin Salam.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

Noi suntem acolo pentru a fi alături de cetăţeni în caz că se va întâmpla ceva. Dacă înăuntru sunt mai multe persoame decât trebuie, se vor aplica amenzi. Cu acel elicopter care are şi proiector se poate vedea. Aceşti cetăţeni care încalcă legea sunt uşor de depistat din aer. S-au aplicat peste 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam„, a declarat Marcel Vela.

Poliţia nu are la fiecare interlop un paznic ca să verifice dacă îl taie cineva. Sunt dosare instrumentate de către parchete, inspectoratele judeţene monitorizează fiecare grupare, astfel încât noi să putem interveni în cazul în care are loc o infracţiune. Nu înseamnă că dacă doi interlopi au ajuns în situaţia în care unul este victima tragică a unei altercaţii e vina poliţiei că nu a fost prezentă când cei doi s-au încăierat„, a răspuns Marcel Vela.

După ce România TV a prezentat noi imagini suprinse cu ceva timp înainte, Marcel Vela a declarat că dacă se va dovedi că nu se respectă regulile se va interveni şi se va respecta legea. Întrebat dacă ar fi dispus să demisioneze, Vela nu a răspuns direct, ci a afirmat că se vor lua măsuri în cazul acesta

Sute de interlopi au fost prezenți la priveghiul lui Emi Pian. Persoanele s-au înghesuit buluc pentru a-i aduce un ultim omagiu șefului de clan. Când a fost adus acasă sicriul cu trupul neînuflețit, au răsunat ropote de aplauze. Rudele s-au calcat in picioare si au urlat de durere când sicriul a fost deschis.

Nume mari din muzica lăutărească au fost prezente și au cântat la priveghi. Printre acestea se numără Sorinel Copilul de Aur și Florin Salam. „În familia lui e durere foarte mare. Urma să fie o nuntă în weekendul ăsta. Da, trebuia să cântăm la o nunta şi când colo… Da, îl ştiu de mult timp, un om deosebit, nu a greşit la nimeni„, a declarat Sorinel Copilul de Aur.

Noi detalii ies la iveală. S-a aflat ce făcea Ciprian Napy, presupusul ucigaş al lui Emi Pian, chiar sub nasul autorităţilor

Sute de oameni sunt așteptati până duminică la priveghiul interlopului Emi Pian.