Marcel Vela: „Grija este cuvântul care defineşte prezentul. Este important să empatizăm”

Ministrul de Interne consideră faptul că grija este cuvântul care definește prezentul. Marcel Vela a postat un mesaj pe Facebook în care susține că este important ca cetățenii să se ajute între ei, să fie alături unul de celălalt și să empatizeze.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 10:39
Marcel Vela: „Grija este cuvântul care defineşte prezentul. Este important să empatizăm”

„Dragi prieteni, cred că grija este cuvântul care definește cel mai bine prezentul. Dar cum putem defini această grijă? Când vorbim despre grijă vorbim despre protejarea aproapelui nostru, despre protejarea a tot ceea ce iubim și prețuim. Acum, toți avem nevoie unul de altul, de aceea este important să ne ajutăm, să ne fim alături și să empatizăm”, a cris Vela, marţi, pe Facebook.

Citește și: Mesaj RO Alert în Bucureşti din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. Ce restricţii au intrat în vigoare în Capitală

Ministrul de Interne afirmă că „de la fiecare dintre noi până la împreună este doar un pas”. Vela a distribuit o fotografie cu un copil care protejează cu umbrela o pisică.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 3.400 de noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând astfel la 186.254.

Bucureştiul, care a trecut duminică de pragul de 3 în ceea ce priveşte incidenţa cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile raportate la mia de locuitori, înregistrează o creştere a acestui indicator, la 3.23. De asemenea, județul Alba a trecut de pragul de 3 la mia de locuitori.


loading...