Marcela Fota, acuzată că s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani. Ce spune o colegă de breaslă

Marcela Fota, acuzată că s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani. Chiar dacă a recunoscut că trăieşte o nouă poveste de dragoste şi este foarte fericită, criticile nu au întârziat să apară vizavi de diferenţa de vârstă dintre cei doi.

04 aug. 2022, 11:30
Marcela Fota, acuzată că s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani. Ce spune o colegă de breaslă
Marcela Fota, acuzată că s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani

Marcela Fota, acuzată că s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani. La doi ani de la moartea soţului ei, artista şi i-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr decât ea, iar acest lucru nu a fost accpetat de una dintre colegele sale de breaslă.

Marcela Fota, acuzată că s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani

Daniela Ploia, o cântăreaţă de muzică populară, a spus: „Tu te duci, eu mă mărit. Și ce drame mai făcea”, făcând referire la Marcela Fota.

Aceasta a reacționat imediat și a ținut să facă o serie de declarații privind remarca făcută de colega sa de breaslă. În primul rând, artista a explicat că nu știe cine este Daniela Ploia, dar și că nu o interesează părerile oamenilor din jur.

Citeşte şi: Marcela Fota, marcată de moartea fulgerătoare a soțului ei. Artista se teme de o nouă tragedie. „Nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. L-am visat de nenumărate ori”

Nu știu cine este Daniela Ploia, nici nu mă interesează. Nu mă interesează nici comentariul dumneaei, nici comentariul nimănui. Lumea vorbește atât cât poate, înțelege atât cât poate. Consider că singura mea responsabilitate este ca sufletul meu să fie bine pentru ca eu să pot să-mi cresc copilul sănătos și fizic și psihic.

Oamenii este foarte normal să vorbească. Nu pot accepta alți oameni pe care îi văd că sunt bine din toate punctele de vedere, în primul rând psihic. Lumea din jurul nostru nu poate afecta o femeie puternică, așa că nici nu văd comentariile, nici nu le aud.

Nu știu dacă faptele mele afectează pe cineva. Dacă fac vreo faptă greșită, singura care suportă consecințele sunt eu. Iar eu mă consider un om foarte normal, foarte cerebral, foarte încercat de viață și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat puterea mentală să pot să văd realitatea exact așa cum este.

Băiatul meu se înțelege foarte bine cu mine. Eu am mai spus, eu orice lucru pe care îl fac, David este tot ce am eu pe acest pământ. Deși are 13 ani, noi suntem cei mai buni prieteni, iar eu mi-am dorit foarte mult acest copil. Am rămas însărcinată la vârsta de 31 de ani și mi l-am dorit atât de mult încât nu aș îndrăzni vreodată să fac ceva care să-l afecteze în vreun fel”, a declarat Marcela Fota, la un post TV.