Marcela Fota iubeşte din nou. Artista şi-a refăcut viaţa la nici doi ani de la moartea soţului

Marcela Fota iubeşte din nou. Cântăreaţa de muzică populară şi-a refăcut viaţa la nici doi ani de la moartea soţului. A doua zi de Crăciun, în 2020, soţul artistei a suferit un infarct, care i-a fost fatal. Bărbatul avea doar 47 de ani.

01 aug. 2022, 14:17
Marcela Fota iubeşte din nou. Artista şi-a refăcut viaţa la nici doi ani de la moartea soţului
Marcela Fota iubeşte din nou

Marcela Fota iubeşte din nou. Artista a trecut printr-o adevărată dramă la sfârşitul anului 2020, când soţul ei s-a stins dinm viaţă. Cei doi aveau o relație minunată de 14 ani și se înțelegeau foarte bine. După doi ani dificili, cântăreața a reușit să zâmbească din nou, după ce a lăsat un alt bărbat să intre în viața ei.

Marcela Fota iubeşte din nou

Cântăreaţa de muzică populară a încercat să fie puternică pentru fiul ei şi a reuşit acest lucru. Ba chiar mai mult, şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat, pe care şi fiul ei îl acceptă.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, a spus Marcela Fota, la Acces Direct.

Citeşte şi: Marcela Fota, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un bărbat

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au probleme cu un fan. Bărbatul le hărțuiește și din aceasta cauza cele două artiste au ajuns la poliție. În încercarea de a scăpa de apelurile și mesajele fanului obsesiv, cele două surori au ajuns să ia măsuri disperate.

Se pare că fanul, pe nume Nelu, a făcut o obsesie pentru Marcela Fota și vrea cu orice preț să se vadă cu ea. Ambele artiste sunt sunate de sute de ori pe zi de acest individ, iar cele două surori au ajuns să se teamă pentru siguranța lor.

Marcela are de ani de zile probleme cu acest individ. O suna să se vadă cu ea. Neștiind cine este sau numele lui, la un moment dat îi dădea pe alții la telefon, ba o prietenă. La un moment dat până și avocata a vorbit cu el. Până la urmă i-a blocat numărul.

De o lună mă sună pe mine și eu, având în vedere că are mai multe numere de telefon, nu pot face față și uneori îi răspund. Numele lui este Nelu. Ne trimite mesaje în care ne jignește. Probabil că s-a îndrăgostit de ea.

Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu la ProTV, în cadrul emisiunii La Măruță.