Marcela Fota, marcată de moartea fulgerătoare a soțului ei. Artista se teme de o nouă tragedie. „Nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. L-am visat de nenumărate ori”

Marcela Fota a trecut prin momente foarte grele și încă încearcă să se refacă după pierderea fulgerătoare a soțului ei.

08 iul. 2022, 17:14

Marcela Fota și-a pierdut soțul în anul 2020, la o zi după Crăciun. Bărbatul s-a stins în urma unui infarct, la 47 de ani, în timp ce stătea la coadă la o instituție publică. Iar, de atunci, viața artistei s-a schimbat radical.

Artista și fiul ei, David, încearcă din răsputeri să treacă peste nefericitul eveniment care le-a marcat viața.

„Eu îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu. Pentru noi a fost un an de acomodare pe care, zic eu, l-am trecut cu brio, și eu și David. Și îmi doresc ca și el să fie la fel de realist așa cum sunt eu. Suntem o echipă și așa îmi doresc să rămânem. Vreau să-i transmit lui Doamne-Doamne că, deși suntem puternici, nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. Asta e tot ce-mi doresc, să fim bine cu toții. Atât”, a povestit Marcela Fota, la Etno TV, potrivit wowbiz.

Marcela Fota a recunoscut că încă își visează soțul decedat. Chiar dacă a trecut în neființă, artista spune că în amintirea ei a rămas viu.

„L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată, l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți”, spunea Marcela Fota, cu ceva timp în urmă.

Vedeta și-a adus aminte că, în ziua tragediei, a vorbit cu soțul ei de multe ori la telefon ca și cum ar fi presimțit că ceva avea să se întâmple. Cei doi au savurat o cafea împreună chiar înainte să plece în oraș, unde aveau treabă.

„Ca niciodată, în dimineața respectivă, între 10 și ora 1 când s-a și întâmplat noi am vorbit de unsprezece ori la telefon (…) În dimineața respectivă eram cu o ceașcă de cafea în mână și efectiv și-a pus din ceașca mea puțină cafea pe buze, spunând că vrea să își schimbe gustul. Și atunci…Eu, de regulă, ca orice femeie, mai petreceam timpul pe la cafele, prin terase, cu sora mea, cu prietene. Și atunci, când el a luat din cafeaua mea, i-am zis că ar fi culmea să se învețe la cafea și de acum încolo să nu se mai supere când ies la o cafea”, a povestit artista.

Citește și Marcela Fota, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă

Citește și Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un bărbat: „Suntem într-un real pericol”