Marcela Fota, copleșită de tragedie: „A murit și el la 42 de ani”

Marcela Fota este copleșită de moartea soțului ei, care s-a stins viață în urmă cu nouă luni, chiar în a teia zi de Crăciun, după ce a suferit un infarct.

24 sept. 2021, 15:02
Marcela Fota, copleșită de tragedie: „A murit și el la 42 de ani”

Marcela Fota

face față foarte greu tragediei prin care a trecut în urmă cu nouă luni, când, în a treia zi de Crăciu, soțul ei s-a stins din viață, după ce a suferit un infarct.

Artista a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruța unde a dezvăluit că este încă afectată de moartea soțului. Soțul cântăreței de muzică populară a murit la trei zile după ce a suferit un infarct, într-un birou de copiat acte din Craiova.

Cu puțin timp înainte de momentul tragediei, Marcela Fota a declarat că este fericită deoarece are un bărbat frumos și sexy.

„Este greu, dar trebuie să ne adaptăm. Acum nouă luni s-a întâmplat un lucru neaşteptat. A fost într-o clipită, îmi doresc să nu treacă nimeni prin acel moment. Să pleci cu omul tău de mână şi să te întorci singur. Toata familia lui sunt cardiaci, şi tatăl său a păţit la fel, a murit la 42 de ani. De aceea am decis să-i fac analizele fiului nostru. Tot infarct miocardic a făcut.”, a declarat Marcela Fota.

Marcela Fota a mărturisit că a rămas suprinsă de fiul ei, care a demonstrat foarte multă maturitate și forță, în ceea ce privește moartea tatălui său.

„Am fost surprinsă să descopăr că a tratat totul cu o maturitate pe care nu am vrut să i-o insuflu. I-am spus că noi doi suntem o echipă, dar niciodată nu l-am făcut să spună acum eu sunt bărbatul casei.

Soțul meu a plecat de lângă noi în cel mai fericit moment al vieții noastre. Au fost momente când efectiv simțeam că nu pot.”, a mai adăugat artista, potrivit CanCan.

Despărțire în showbiz. Mira a spus „adio” iubitului ei: „Nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta”

Mira

a făcut anunțul pe rețelele de socializare, ea a declarat fanilor că într-adevăr s-a despărțit de partenerul ei după o relație de doi ani.

Artista a mărturisit că inițial a avut câteva ezitări, însă până la urmă și-a dat seama că este pasul corect.

„A venit momentul că vă spun că da, ne-am despărțit, cum cel mai probabil ați și bănuit. Era clar și evident că nu puteam să o duc la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea cel puțin. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se și întâmplă de obicei, dacă e gata definitiv, că poate ar mai trebui să încercăm. Nu am mai experimentat nicio situație de genul ăsta, pentru că nu m-am afișat cu nimeni până acum.

Cântăreața a dezvăluit și motivul rupturii sentimentale dintre ea și iubitul ei. Vedeta a spus că cei doi nu mai rezonau de la o vreme și de aceea au decis de comun acord să pună capăt relației. Mira a menționat totuși că cei doi au rămas prieteni.

„Vă spun doar că ne-am despărțit foarte prietenește.

Am decis că nu mai rezonăm, am rezonat până într-un punct, de la un anumit punct viziunile noastre s-au dus așa… Suntem prieteni, ne înțelegem foarte bine, suntem apropiați, am petrecut doi ani împreună. N-ar avea cum să ne fie indiferent. Nu a fost vorba de nicio înșelăciune, a fost o relație foarte frumoasă, în care am crescut, ne-am maturizat, am învățat lucruri. Suntem ok, suntem bine. Pur și simplu am decis că așa e mai bine pentru noi și am mai decis să vă comunic acest lucru”, a mai spus Mira, potrivit wowbiz.