Marcela Fota dezvăluie ce stă în spatele relației cu bărbatul mai tânăr cu 22 de ani decât ea: „Aveam nevoie de el să mă resusciteze puțin”. Artista a făcut anunțul despre nuntă

În luna decembrie a anului 2020, soțul Marcelei Fota a încetat din viață fulgerător în urma unui infarct. Erau de 14 ani împreună, iar dispariția prematură a acestuia le-a produs un șoc puternic și soției, și fiului lor. La doi ani de la moartea soțului, interpreta de muzică populară a anunțat că iubește din nou.

30 ian. 2024, 09:23
Marcela Fota dezvăluie ce stă în spatele relației cu bărbatul mai tânăr cu 22 de ani decât ea: „Aveam nevoie de el să mă resusciteze puțin”. Artista a făcut anunțul despre nuntă

Marcela Fota s-a îndrăgostit de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr. A fost criticată în repetate rânduri pentru alegerea făcută, dar, deși la început au afectat-o comentariile răutăcioase, în cele din urmă a decis că fericirea ei este cea mai importantă și a putut trece mai ușor peste gura lumii.

Marcela Fota, despre căsătoria cu iubitul tinerel: „Eu sunt pregătită să-mi ofer mici bucurii sufletului meu”

Deși sunt de aproape doi ani împreună, iar relația lor merge ca unsă, cei doi nu au de gând să facă marele pas. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, de la Metropola TV, artista a mărturisit că, momentan, nu e pregătită să aducă în viața fiului ei un bărbat.

Nu m-a interesat ce părere are lumea, ci ca sufletul meu să fie mângâiat, să fie alintat și iubit ca să poată oferi mai departe iubire. Nu poți emana bine dacă ești bolnav pe interior. Eu am luat niște decizii în viața mea, dar mi-am asumat fiecare lucru pe care l-am făcut. Atâta timp cât faptele mele nu afectează oamenii din jur.

Eu sunt pregătită să-mi ofer mici bucurii sufletului meu și să-i ofer lui David o viață frumoasă. Mai sunt pregătită să mă bucur de fiecare chestie pe care Dumnezeu consideră că trebuie să o trec. De un singur lucru nu sunt pregătită, momentan, de a aduce pe cineva în viața lui David, sau în casa lui. Să ne vindecăm, putem doar noi doi, eu cu el”, a declarat Marcela Fota.

Citeste si  Noi cumpene pentru Marcela Fota. Cu ce probleme se confruntă fiul acesteia: „M-am speriat foarte tare”

Artista explică atracția față de un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea: „Aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin ca să pot să depășesc un moment”

Artista a explicat și de ce a fost atrasă de un bărbat mai tânăr cu două decenii decât ea.

Sunt o femeie liberă, majoră, cu un bărbat liber, major! Ce e rău în asta? Poate eu aveam nevoie de un bărbat tânăr să mă resusciteze puțin și să-mi dea altfel de trăiri ca să pot să depășesc un moment. Poate bărbatul respectiv, tânăr, avea nevoie de o femeie mai matură, mai stabilă… Dacă a fost să ne întâlnim și să trăim o poveste, așa a fost! Pur și simplu întâmplarea! A fost o trăire care nu cred că a afectat pe absolut nimeni, dimpotrivă, mi-a făcut mie bine, și lui! 

S-a încheiat povestea? Nu vreau să spun… Dar eu sunt bine! Suntem foarte ok… Nu mă mai văd căsătorită”, a mai mărturisit Marcela Fota.

Citeste si Marcela Fota, declarații uluitoare despre iubitul cu 20 de ani mai tânăr. Cum a primit familia soțului decedat vestea că are un nou partener: „Eu dacă vreau, mâine stau cu unul de 18 ani”