Noi cumpene pentru Marcela Fota. Cu ce probleme se confruntă fiul acesteia: „M-am speriat foarte tare”

Marcela Fota nu este ferită de probleme. Artista de muzică populară a avut de suferit din cauza fiului său, care a contractat un virus periculos ce l-a țintuit la pat.

24 ian. 2024, 13:16
Noi cumpene pentru Marcela Fota. Cu ce probleme se confruntă fiul acesteia: „M-am speriat foarte tare”
Noi cumpene pentru Marcela Fota. Cu ce probleme se confruntă fiul acesteia: „M-am speriat foarte tare”

Marcela Fota a trecut prin momente de panică, după ce fiul acesteia s-a îmbolnăvit. Momentele de frică nu au fost puține, pentru că simptomele manifestate de băiatul său au fost cel puțin neobișnuite.

Citește și: Cum a trecut fiul Marcelei Fota peste moartea tatălui: „Uitarea nu apare niciodată. El este prezent în sufletul nostru”

Noi cumpene pentru Marcela Fota, are probleme cu fiul său

Marcela Fota este una dintre cele mai îndrăgite artiste din zona Olteniei. Ea a trecut prin clipe extrem de grele în urmă cu trei ani, atunci când și-a pierdut soțul și pe tatăl fiului său, David, pe care îl iubește enorm.

Recent, cântăreața de muzică populară a trecut prin momente de panică după ce fiul ei a contractat virusul gripal de tip A. Băiatul cântăreței s-a confruntat cu febră foarte mare, iar artista a fost pusă în dificultate. Aceasta a recurs la metode tradiționale, învățate de la mama sa, pentru a îl trata pe cel mic.

Băiatul meu a contactat acest virus. Nu este nimic grav, însă m-am speriat pentru că mi-a făcut febră destul de mare. El nu mi-a mai făcut febră de când era mic. Am fost în dificultate, avea febră aproapre de 40 grade. Este ok acum, am recurs la metodele pe care le-am învățat de la mama. I-am pus comprese, șosete ude în picioare. Am stat așa vreo trei ore numai lângă el, că na, o minune am pe pământ. Acum este ok, a râmas cu tuse, îi curge nasul”, a declarat Marcela Fota pentru Spynews.ro.

Artista speră ca episodul de febră, care a speriat-o foarte tare, să nu mai revină, iar celelalte simptome să se atenueze cât mai repede. Pe lângă îngrijorarea legată de starea de sănătate, Marcela Fota se gândește și la faptul că fiul său este nevoit să lipsescă de la școală într-un an important pentru el, când va avea examenul de capacitate, fiind în clasa a 8-a.

Băiatul meu nu și-a revenit complet, însă eu sper să nu mai revină la febră, este încă pe medicamentație. Îmi doresc să nu mai trecem prin acel episod. A fost singurul lucru care m-a speriat. Din păcare acest virus ne face să lipsim de la școală într-un an important pentru el, însă nu avem altă variantă. Sunt mai multe cazuri în clasă, iar domnii profesori încearcă să îi ajute, cu teme, mai intră online. Este un an important pentru noi, este clasa a 8 a. Am emoții mari, însă el mă asigură ca va fi bine. Momentan sunt foarte mulțumită de rezultatele lui, mi-a terminat numai cu nota 10”, a mai susținut artista.

Citește și: Marcela Fota, primele declarații despre moartea tatălui său: „Atunci când bunul Dumnezeu a decis să-l ia, a fost o ușurare a noastră”