Marcela Fota e în doliu. Familia ei se destramă: „Am încercat să-i fim alături”

Marcela Fota este din nou în doliu. Soacra artistei a murit, la doi ani și jumătate de la moartea fiului ei.

20 mai 2023, 11:50
Marcela Fota e în doliu. Familia ei se destramă: „Am încercat să-i fim alături”

Ultimii ani din viața Marcelei Fota au fost foarte greu. Mai întâi și-a pierdut soțul cu doi ani și jumătate în urmă, apoi și-a pierdut tatăl. Acum soacra ei s-a stins din viață.

”Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in aceasta perioada dificila cauzata de pierderea mamei mele. De asemenea, va sunt recunoscator pentru condoleantele si gandurile amabile transmise!”, a transmis cumnatul Marcelei Fota.

Citește și Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”

Marcela Fota a mărturisit că fiul ei, David, a vrut să participe la înmormântarea bunicii.

”Da, din pacate soacra mea s-a stins din viata. Era cardiaca si in ultimele luni de viata nu s-a simtit foarte bine. Am incercat cat am putut sa-i fim alaturi in toata aceasta perioada, insa, din pacate s-a stins. Am ramas surprinsa pentru ca fiul meu, David, a vrut sa participe la funeraliile bunicii sale. Eu l-am intrebat de fiecare data, la tatal lui si la bunicul lui nu a vrut sa vina si nu-l fortez. De aceasta data, insa, a vrut sa vina. Noi avem o relatie foarte buna cu familia sotului meu, este familia fiului meu.”, a marturisit Marcela Fota pentru Star Popular.

Citește și Marcela Fota, mărturii dureroase despre cum a fost ultima zi trăită alături de soțul său: „Am plecat de mână amândoi și m-am întors singură!”

Artista spunea, la scurt timp după moartea soțului, că boala de care el suferea fusese transmisă ereditar pentru că și tatăl lui a murit de tânăr, lăsând trei copii în urmă.

„Din familie, mama si tatal lui erau cardiaci. Tatal lui a murit la o varsta frageda, la 44 ani. Soacra mea, la fel, a ramas foarte tanara vaduva, la o varsta frageda, cu trei copii dupa dumneaei. Si, culmea, dupa sotul meu tot trei copii au ramas. Pentru ca el mai avea doua fete dintr-o casatorie anterioara. Si fratele soacrei mele, la fel, la 60 ani a avut aceeasi moarte ca si sotul meu.”, marturisea Marcela Fota.