Marcela Fota, mărturii dureroase despre cum a fost ultima zi trăită alături de soțul său: „Am plecat de mână amândoi și m-am întors singură!”

Marcela Fota a trăit prin clipe de coșmar în urmă cu trei ani, atunci când soțul ei s-a stins din viață, în urma unui infarct miocardic. Cântăreața de muzică populară a povestit recent cum a fost ultima zi pe care a trăit-o alături de bărbatul cu care are un copil.

10 feb. 2023, 09:01

Marcela Fota este încă marcată de moartea fulgerătoare a soțului ei. Bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct, la 47 de ani, în timp ce stătea la coadă la o instituție publică.

Cântăreață de muzică populară încă este marcată de dispariția subită a soțului ei. Recent, artista a făcut dezvăluiri emoționante pentru wowbiz.ro, despre cum a fost ultima zi pe care a petrecut-o alături de el, mai ales că bărbatul s-a simțit bine în ziua respectivă.

Citiți și: Marcela Fota a dat vestea așteptată pe toți! Când va aduce pe lume al doilea copil

Marcela Fota și-a pierdut soțul în anul 2020, la o zi după Crăciun

După ce au servit micul dejun împreună, cei doi au plecat împreună de acasă să rezolve câteva treburi personale. Marcela Fota și soțul trebuiau să se întâlnească ulterior la Direcția de Taxe și Impozite, acolo unde bărbatul a și decedat.

Cântăreața de muzică populară a privit cum soțul ei s-a stins în timp ce medicii încercau să îl readucă la viață.

„A fost o dimineață foarte normală, ca orice altă dimineață. El era foarte matinal, a plecat pe la 6, a venit în jur de 10, am luat micul dejun și apoi a mai rezolvat câteva treburi, iar apoi am plecat împreună unde am avut treabă. Eu cred foarte mult în destin, am plecat de mână amândoi și m-am întors singură. Ultima mea conversație cu el… Eu l-am sunat, el ajunsese înainte.

Am plecat cu două mașini pentru că aveam treburi separate. Ajunsese înaintea mea și eu l-am întrebat unde a parcat, mi-a explicat unde și mi-a zis: ‘Eu am găsit parcare acolo pentru că sunt foarte norocos’ și eu i-am zis că voi găsi parcare lângă el, pentru că norocul lui în viață am fost eu. Eu am mers pe secția de taxe și impozite, iar el a rămas la parterul clădirii să facă niște copii și în momentul în care l-am sunat să vină sus mi-a răspuns cineva la telefon și mi-a spus că a căzut din picioare. Pur și simplu i-a explodat inima într-o fracțiune de secundă.

Pe partea soțului meu toată familia este cardiacă. Socrul meu a avut aceeași întâmplare, la vârsta de 42 de ani. El a ținut o perioadă un tratament fixat de medicii din Germania, iar după câțiva ani, cam 10 ani, medicii din România au considerat că nu mai este necesar. Era un tratament care să-i regleze tensiunea, nu are nicio legătură cu infarctul miocardic. Așa a fost să fie.”, a povestit Marcela Fota.

În urmă cu câte luni, Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr. Interpreta de muzică populară muncește în fiecare zi pentru a-i oferi fiului său tot ce are nevoie, mai ales că David are acum 14 ani.

Citiți și: Marcela Fota, postare controversată pe internet. Fanii sunt convinși că s-a despărțit de iubitul tinerel