Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un bărbat: „Suntem într-un real pericol”

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au probleme cu un fan. Bărbatul le hărțuiește și din aceasta cauza cele două artiste au ajuns la poliție.

06 iul. 2022, 19:13
Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un bărbat: „Suntem într-un real pericol”

În încercarea de a scăpa de apelurile și mesajele fanului obsesiv, cele două surori, Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota, au ajuns să ia măsuri disperate.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un bărbat. Ce le spune fanul la telefon

Se pare că fanul, pe nume Nelu, a făcut o obsesie pentru Marcela Fota și vrea cu orice preț să se vadă cu ea. Ambele artiste sunt sunate de sute de ori pe zi de acest individ, iar cele două surori au ajuns să se teamă pentru siguranța lor.

„Marcela are de ani de zile probleme cu acest individ. O suna să se vadă cu ea. Neștiind cine este sau numele lui, la un moment dat îi dădea pe alții la telefon, ba o prietenă. La un moment dat până și avocata a vorbit cu el. Până la urmă i-a blocat numărul.

Citește și: Marcela Fota, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să aniverseze trei ani de la nuntă

De o lună mă sună pe mine și eu, având în vedere că are mai multe numere de telefon, nu pot face față și uneori îi răspund. Numele lui este Nelu. Ne trimite mesaje în care ne jignește. Probabil că s-a îndrăgostit de ea.

Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu la ProTV, în cadrul emisiunii La Măruță.

Cele două artiste s-au dus și la poliție

Disperate că nu le lasă în pace, Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au mers și la poliție. Oamenii legii le-au spus că au nevoie de mai multe dovezi pentru a lua măsuri împotriva individului.

Cel mai rău este că fanul pare că nu se teme de autorități pentru are dosar penal. Individul este nemulțumit că Marcela Fota nu vrea să-i vorbească și îi închide telefonul imediat ce își dă seama că este el cel care o sună.

Citește și: Marcela Fota, tunsă la chelie din cauza păduchilor. Episodul rușinos pe care artista nu-l poate uita: „Mariana ne tundea”

„Marcela este stresată. Poliția a zis că trebuie să le punem la dispoziție mai multe probe. (…) El a zis că nu e problemă, că el deja are dosar, iar dorința lui e să vorbească cu Marcela”, a mai explicat artista.